Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Aparatură şi echipamente medicale pentru Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Galaţi

0
5 Aug 2021 16:50:02
Autor: Cornelia Mazilu

21 de echipamente medicale vor ajunge în perioada următoare la noua Unitate de Primiri Urgenţe. Este vorba despre paturi brancard tip UPU, electrocardiografe şi monitoare funcţii vitale, complet echipate.

Consiliul Judeţean Galaţi a finalizat procedurile de licitaţie pentru achiziţionarea aparatelor medicale.
 
“Este vorba despre opt paturi brancard tip UPU, trei electrocardiografe şi zece monitoare funcţii vitale. Aceste echipamente fac parte din cel de-al treilea lot de dotări de la noua Unitate de Primiri Urgenţe, în cadrul unei investiţii cu bani europeni de modernizare a secţiei de urgenţe, investiţie pe care suntem aproape să o finalizăm. 

În primele etape au fost achiziţionate un computer tomograf de ultimă generaţie, a cărui valoare depăşeşte 2 milioane de lei, zeci de aparate medicale şi mobilierul necesar”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.
 
Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean ”Sf. Apostol Andrei” Galaţi este modernizată şi extinsă, în cadrul unei investiţii de 1,5 milioane euro, fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. 

De la o suprafaţă de 689 mp, Unitatea de Primiri Urgenţe Galaţi se va extinde la aproape 1.300 mp. Anual, 80.000 de pacienţi ajung la UPU Galaţi. 
  
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările