Galaţi

articolul anterior articolul urmator

ArcelorMittal Galaţi are un nou director general, în perspectiva pregătirii combinatului siderurgic de vânzare

2
16 May 2018 17:06:23
Autor: Valentin Trufasu
Bogdan Grecu
Bogdan Grecu

Numele său este Bogdan Grecu şi preia funcţia de director la ArcelorMittal Galaţi de la Bruno Ribo, fost director general pentru combinatele de la Galaţi şi Skopie.

"Bogdan Grecu a fost numit director general al ArcelorMittal Galaţi (România) şi Skopie (Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei). Activitatea ambelor unităţi şi a celor incluse în pachetul de separare va fi condusă de un «manager al unităţilor ţinute separat» şi monitorizată de un «împuternicit pentru supraveghere», numit în acord cu reprezentanţii Comisiei Europene", precizează reprezentanţii ArcelorMittal Galaţi.
 

Bruno Ribo îl va asista pe noul director general, astfel încât perioada de tranziţie până la vânzarea combinatului siderurgic să decurgă fără probleme. "Bogdan va avea tot sprijinul meu în viitorul apropiat pentru a asigura o tranziţie lină şi o continuitate perfectă în toate activităţile noastre", a declarat Bruno Ribo. 

Bogdan Grecu ( 41 de ani) a absolvit Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie cu un masterat în economie şi începând cu 2001 s-a alăturat echipei combinatului Siderurgic de la Galaţi. Din 2012, a fost membru al comitetului director al ArcelorMittal Galaţi şi a coordonat diverse activităţi cum ar fi: audit intern, cumpărări, logistică, investiţii, I.T., automatizări, lanţ furnizor şi cerere.

"Toate activităţile noastre vor continua în mod obişnuit în următoarele luni de tranziţie şi de pregătire pentru vânzare", a declarat Bogdan Grecu, noul directorul general al combinatelor ArcelorMittal de la Galaţi  şi Skopie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Marcel Cristea
16.05.2018, 22:23:35

Here come the cleaner!

Galeriu Crestinu
17.05.2018, 02:43:41

Cine sa mai cumpere un combinat-epava si "gaura neagra" a PDSR jefuit de Bombonel si supt de indieni pana la ultima picatura de zeama...?