Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Astrolog, despre pandemie şi cifra 5, care „guvernează” 2021. „Atmosfera de neîncredere va duce la tulburări sociale”

8
22 Jan 2021 20:11:10
Autor: Cornelia Mazilu
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Cunoscutul astrolog Nelu Vicleanu estimează, într-un interviu pentru Adevărul, cum „vom sta” în anul 2021, cu sănătatea şi cu economia. „Pe măsură ce economia mondială va scădea, atmosfera de neîncredere va duce la multe tulburări sociale”, susţine astrologul.

Cunoscutul astrolog şi numerolog Nelu Vicleanu susţine că anul 2021 va sta sub cifra 5. Fiind un element de pământ, guvernează splina si stomacul, organe ce vor necesită o atenţie sporită. 

De asemenea, astrologul spune că pot apărea suprasolicitări ale sistemului nervos şi disfuncţii la nivelul glandei tiroide, probleme cu metabolismul şi greutatea. Temele anului se referă la dorinţa de schimbare, la libertate şi răzvrătire, la nevoia de comunicare, la intensificarea activităţilor mentale şi la nevoia de mişcare şi flexibilitate a corpului  fizic. 

Acesta consideră că pandemia COVID-19 din 2020 s-a datorat dezechilibrului metalului şi apei. Metalul este asociat cu sistemul respirator (plămâni, nas, gât) şi cu pielea. Metalul este reprezentat de forma ovală şi rotundă, similar coronavirusului, ce are o formă variabilă, sferică sau ovoidală.

Adevărul: Cum vom sta în anul 2021, având în vedere contextul pandemic?

Astrolog Nelu Vicleanu: Cinci este cifra exceselor, a simţurilor, a autoindulgenţei. Negativul are un potenţial distructiv. Aveţi tendinţa să vă scufundaţi în latura pur fizică a vieţii, să vă saturaţi simturile cu droguri, alcool, sex, mâncare şi confort şi atunci e nevoie de cumpătare şi de autocontrol, de o disciplină a simţurilor. Se recomandă un stil de viaţă fără excese, să se evite drogurile, dulciurile, cofeina în exces.Trebuie să dezvoltaţi moderaţia la mâncare, bautură, dragoste. Somnul, odihna, relaxarea şi linistea sunt cel mai bun medicament in 2021! Cinci se referă la tot corpul, în special la coloana vertebrala si încheieturi. Acestea vor necesita o îngrijire suplimentară în 2021. Se recomandă practicarea sporturilor în aer liber, drumeţiile, mersul la sala de fitness. Este posibil să aveţi o tendinţă spre accidente, întrucât va râzgândiţi rapid de la un moment la altul în ce direcţie să va îndreptaţi. Cinci, fiind un element de pământ, guvernează splina şi stomacul,  organe ce vor necesita o atenţie sporită. De asemenea, aveţi grijă la suprasolicitarea sistemului nervos, nu vă epuizaţi mental. Pot apărea şi disfuncţii la nivelul glandei tiroide, probleme cu metabolismul, greutatea, gâtul, vorbitul, vocea sau de comunicare.

Adevărul: Care este cifra care guvernează anul 2021? Ce reprezintă?

Astrolog Nelu Vicleanu: Numărul 5 este un număr inventiv, curios, aventurier, dornic de nou, plin de energie şi motivat, iubitor de călătorii şi arte vizuale. Este expansiv şi îndrăzneţ şi, asfel, ne vom mişca într-o direcţie progresivă şi mai optimistă ca umanitate. Schimbarea este mottoul anului 2021.Ea se va simţi pretutindeni şi vor fi mutaţii extrem de interesante şi constructive. Dorinţa voastră de schimbare vă forţează să vă schimbaţi locul de muncă sau partenerul, să vă mutaţi într-o nouă locaţie sau să vă modificaţi în mod considerabil stilul de viaţă, să vă reinventaţi. Libertatea va fi o necesitate absolută în 2021.Toţi vreţi să vă eliberaţi de sentimentul profund al restricţiei neobosite care împiedică marele vostru plan  şi va doriţi rezultate instantanee. Vă simţiţi intoleranţi faţă de închisoarea care a presupus să „faceţi faţă” sau să „ suportati povara”. A sosit clipa să cereţi libertatea de a vă alege singuri calea. Cifra cinci evocă şi o lume de mijloc ce aduce cu sine numeroase răsturnări de situaţie, întorsături si drame care ne vor surprinde.

Adevărul: Care sunt previziunile horoscopului chinezesc pentru anul 2021?

Astrolog Nelu Vicleanu: Anul 2021 este anul Bivolului de metal yin. Elementul de Metal Yin este comparat cu o bijuterie delicată, frumoasă, atrăgătoare. În opoziţie, metalul este rece, brutal, asemănător unui pumnal, unei arme reci, periculoase şi distructive. Ca atare, poate fi asociat cu atacurile teroriste, asasinatele şi loviturile de stat

Bivolul marchează sfârşitul iernii. În prezent, suferim din cauza efectelor sumbre ale sezonului de iarnă, avand în vedere modul negativ în care 2020 a afectat mulţi oameni. Cu toate acestea, frigul va dispărea în curând şi ar trebui să vedem din nou zile mai calde. Cu puterea şi echilbrul Bivolului veti găsi întotdeauna energia necesară pentru a cădea în picioare, chiar şi atunci când treceţi prin momente dificile. Capabil să ducă poveri grele, tenacitatea şi perseverenţa lui va vor fi aliaţi importanţi în toate încercările vieţii. Bivolul pare ca se mişca încet, dar de multe ori ajunge primul datorita eforturilor depuse. Peserverenţa, concentrarea, hotărârea şi răbdarea lui vă vor asigura calea către succes în acest an, în care planurile se modifică continuu şi suntem într-o stare de alertă constantă. Pentru anumite zodii, cum sunt Şobolanul, Cocoşul si Şarpele, anul 2021 poate părea mai bun dacă aceştia vor profita de oportunităţile care li se oferă. Cei născuţi în anul Bivolului vor fi vedeta acestui an, urmând să fie în centrul atenţiei Pentru nativii Capra, anul acesta va fi mai agitat, cu multe schimbări şi oportunităţi de călătorie. Zodia Câine va avea parte de provocări în relaţii. Nativii Cai se pot aştepta la evenimente emoţionale bruşte şi chiar la trădări. Dragonii nu ar trebui să cadă prada viciilor pentru a nu le fi afectată sănătatea, relaţiile sau starea mentală.

Atmosfera de neîncredere va duce la tulburări sociale, lovituri de stat şi atacuri teroriste

Adevărul:  Aţi prezis că în 2021 ne vom confrunta cu o situaţie economicp grea la nivel modial. Pentru 2021 ce preziceţi?

 Astrolog Nelu Vicleanu:  În decembrie 2019 spuneam că ar trebui sa ne pregătim pentru  o „iarna lungă” din punct de vedere  financiar, care poate dura doi ani. Perspectiva economică globală nu este tocmai optimistă, în ciuda eforturilor diverselor guverne. În acest context de criză si instabilitate fără precedent, vaccinarile vor fi pe ordinea de zi. Pandemia Covid-19 a generat o teamă de netrecut şi a forţat lumea să se opreasca şi să închidă o parte din comerţul internaţional precum şi călătoriile, rezultând într-un impact grav la nivel mondial asupra economiei. Ca urmare, şi în 2021, apa, elementul fricii, pesimismului  şi disperării vă contribui la declinul economic, investitorii vor fi mai reticenţi,  iar populaţia va cheltui mai puţin. Pe măsură ce economia mondială va scădea, atmosfera de neîncredere va duce la multe tulburări sociale, tensiuni internaţionale, lovituri de stat,  lupte politice, atacuri teroriste. Oamenii vor recurge la violenţă în realizarea ideologiilor lor politice si religioase. Vom asisita la o exacerbare a fanatismului religios. Pământul dezechilibrat va duce la dezastre legate de pământ: cutremure, alunecări de teren,  avalanşe, erupţii vulcanice. De asemenea, apa în exces va duce la inundaţii, furtuni puternice sau chiar un tsunami. În acest an sunt posibile şi accidente auto mai grave.

Adevărul: Ce părere aveţi despre virusul COVID-19, când credeţi că vom scapă de această pandemie?

Astrolog Nelu Vicleanu: Motivul principal pentru răspândirea coronavirusului se datorează elementului apa. În perioada 2019-2021, trecem prin anotimpul de iarnă reprezentant de zodiile Porc, Şobolan, Bivol, elementul apă şi temperatura rece. Anii 2020 si 2021 sunt ani de metal yang, respective metal yin. Metalul este asociat cu sistemul respirator (plămâni, nas, gât) şi cu pielea. Metalul este reprezentat de forma ovală şi rotundă, similar coronavirusului, ce are o forma variabilă, sferică sau ovoidală. Pandemia COVID-19 din 2020 s-a datorat dezechilibrului metalului şi apei.Ideograma Chou a anului chinezesc 2021 înseamnă mişcare rasucită. Viaţa este încă contorsionată sub pamant. Este o chestiune de timp pentru ca lucrurile vii sa iasă la suprafaţă, dar nu încă... Ca urmare, vom continua să vedem frecvente cazuri de infecţii cu coronavirus ce afectează organele respiratorii ale oamenilor.

Data declarării oficiale a pandemiei de Covid-19 (12.12.2019) este o zi de raport (18.9) in care Universul a scos omenirea la raport/tabla. Destinul acestei date este 9 şi indică o criză în toate planurile existenţei, sfârşitul unui ciclu. Nu ne mai putem intoarce exact la stilul de viaţă anterior. Cu toate acestea, ultimile 2 numere suplimentare calculate pentru aceasta dată, 16.7, indică norocul, salvarea oamenilor datorită Providenţei. Va trebui să manifestăm o voinţă puternică (1) pentru a ne îndrepta propriile  greşeli (6), în intelegerea acestei vieţi şi lumi (7).În acest sens, anul 2021, anul schimbărilor, impune ca sistemele si ideologiile să fie revizuite, pentru că în momentul acesta, totul se destramă. Un nou curent al gândirii va caută să asigure viitorul oamenilor şi  al planetei. Va exista dorinţa de a face lucrurile diferit, de a avea noi tipuri de lideri. Oamenii vor trebui să îşi schimbe perspectiva, să reflecteze şi să îşi revizuiască planurile, munca sau relaţiile, mergând înainte cu noi proiecte si aspiraţii. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Înţelesul ascuns al numerelor care pare că ne urmăresc în viaţă

Ce spune despre tine data naşterii

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

Tudor Miclovan
22.01.2021, 20:21:31

Am vazut ceva escroci la viata mea, dar sarlatanul asta bucalat, care se uita pe cer si vede ce e in ciorba mea, inainte de a-i pune morcovul, pe care el il rontaie scos direct de unde ii vin ideile, mi se pare o culme a ineptiei. Sa ajungi in zilele nanotehnologiei, microelectronicii, tehnologiilor aerospatiale sa crezi ca un ametit, care da cu capul si vede stele verzi din care iti citeste viitorul, trecutul si prezentul e prea mult. Mai merge un fals stapan mondial sa stea la fundul potaii, ca e de bon ton, dar sa vina vraciul asta din Pleistocen, unde citea in rahat de Tiranosaurus Rex si sa ne incredinteze ca el stie ce va fi pe lumea asta pare bataie de batjocura. Mai spune-ne, Invatatorule! Ia, baga aici 6 din 49 sa isi noteze cretinul de serviciu Marcu, ca el e profesionist. Odata a castigat o acadea si de atunci o tot suge.

-8 (24 voturi)
gyll
23.01.2021, 09:27:11

Din lipsă de subiecte, deși lumea este plină de ele, băieții veseli de la Adevărul își dau aportul plenar la îndobitocire și așa destul de habotnică populație.

+5 (7 voturi)
gyll
23.01.2021, 09:28:54

PS, iar afirmația vis-a-vis de îndobitocire este reflectată inclusiv de voturile din subsolul comentariului tău.

+5 (7 voturi)
Tomescu Tom
22.01.2021, 21:38:21

Nu cumva individul ăsta e în spatele scandalului de la Galați ??? Ăla care dorea să se infiltreze în școli cu susținerea inspectorului general al județului ??? Dehhh..... proiectul se numea .. „ Numerologia - o 9 legătură între dascăl și elev ”. :))))

-6 (14 voturi)
Banan Crudu
23.01.2021, 00:13:03

Foarte perspicace zimbrișorul ăsta ...viclean. Trebuie sa fi vreun geniu ca să îți dai seama că daca nu sunt nori, va fi senin, și viceversa

-7 (11 voturi)

Vezi toate comentariile (8)

Modifică Setările