Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Atenţie la ce cumpăraţi din piaţă! Un minor şi o femeie de 46 de ani s-au ales cu dosar penal pentru că au încercat să vândă o cutie plină cu apă în loc de ţigări

0
9 Feb 2016 12:18:52
Autor: Oana Cernat
Pentru o cutie cu apă, clienta ar fi plătit suma de 100 de lei. Foto: Arhiva Adevărul
Pentru o cutie cu apă, clienta ar fi plătit suma de 100 de lei. Foto: Arhiva Adevărul

Totul s-a întâmplat la intrarea în Piaţa „Basarabiei” situată pe Calea Prutului. Un bărbat şi o femeie să îi vândă unei tinere un colet de culoare neagră de dimensiunea unui cartuş de ţigarete. La vederea jandarmilor, cele două persoane au încercat să se ascundă printre mulţimea din piaţă.

Jandarmilor care patrulau pe raza Secţiei 1 Poliţie li s-au părut suspecte cele două persoane, acestea fiind bănuite că vând ţigarete de contrabandă. Forţele de ordine au intervenit iar în urma legitimării au stabilit că cele două persoane suspecte sunt din Galaţi şi au vârstele de 17, respectiv 46 ani.

Luaţi la întrebări, cei implicaţi în tranzacţie au negat faptul că doreau să comercializeze ţigări însă, la rugăminţile jandarmilor, cumpărătorul a desfăcut pachetul iar surpriza nu a întârziat să apară, în interior fiind pus un recipient de plastic de 750 ml, plin cu apă şi înfăşurat în carton, pentru a da o greutate asemănătoare unui cartuş de ţigări.

„În cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi  infracţiune de înşelăciune, cercetările fiind continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Galaţi”, a declarat plt. maj. Cătălin Bădin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Galaţi.

Cât pe ce să fie înşelată, clienta, în vârstă de 21 ani a recunoscut că a încercat să cumpere de la cele două persoane, contra sumei de 100 lei, un cartuş de ţigări pentru tatăl său. Totodată, aceasta a mulţumit jandarmilor că datorită prezenţei lor a reuşit să-şi recupereze suma de bani şi nu a avut surpriza ca acasă să constate că în loc de ţigări a cumpărat o sticlă de plastic cu apă şi cartoane.  

Un minor şi o femeie de 46 de ani s-au ales cu dosar penal pentru că au încercat să vândă unei tinere, o cutie plină cu apă în loc de ţigări

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările