Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Cazul revoltător al femeii violate de propriul fiu. Cum i-a refuzat instanţa dreptul de a fi apărată

8
13 Sep 2020 13:35:20
Autor: Valentin Trufasu
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

O femeie a depus mai multe sesizări la Poliţie după ce a fost agresată şi ameninţată constant de către fiul său. Chiar Parchetul a depus în instanţă o solicitare pentru emiterea unui ordin de protecţie împotriva agresorului, dar judecătorii au respins cererea.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor l-a trimis în judecată pe Doru Tigheciu, un gălăţean care şi-a violat propria mamă. Instanţa urmează să stabilească un prim termen în dosar ca să analizeze legalitatea efectuării urmării penale şi a rechizitoriului.

Femeia era agresată şi ameninţată constant de cel căruia îi dăduse viaţă şi din acest motiv procurorii au depus o cerere în instanţă pentru emiterea unui ordin de protecţie împotriva individului.

Pe 26 iunie 2020, Judecătoria Târgu Bujor a respins cererea Parchetului, încurajându-l astfel şi mai mult pe bărbat să continuie agresiunile asupra mamei sale. Ulterior, individul a făcut ceea ce puţini pot concepe: şi-a violat mama.

Abia după consumarea faptei, judecătorii au stabilit că bărbatul prezenta pericol social şi l-au arestat preventiv. Individul nu pare să fi înţeles nici acum gravitatea faptei pe care a comis-o, dovadă că a cerut de două ori înlocuirea arestării cu măsura controlului judiciar pe motiv că nu ar reprezenta un pericol public.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Crimă înfiorătoare. O femeie a fost violată şi înecată de doi tineri, care au încercat astfel să ascundă urmele faptei

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

G M
13.09.2020, 14:08:01

Judecătorii care au respins cererea de protecție dorm liniștiți și vor lua pensie nesimțită, nu-i așa ? Că doar ei sunt apărătoriii infractorilor nu al oamenilor cinstiți. Rușine !

+10 (10 voturi)
Ovidiu Olariu
13.09.2020, 14:36:15

Ce cautā asenmenea asa-zisi "judecatori" in justitia din Romania ? Unde si-au facut acesti "eminenti" judecatorii studiile juridice si cum isi motiveazā decizia ? O femeie, o mamā, a fost violatā de proriul fiu, iar vinovati de comiterea acestei fapte oribile se fac judecatorii de la Judecatoria Targu Bujor, Galati ! Dupā ce au dovedit din plin atata "competentzā", nu este corect si drept ca acesti judecatori sa ramanā numai niste simpli magistrati ! Trebuie sa fie sprijiniti pentru a accede in Parlament. Sa contribuie la modernizarea, in ansamblul ei, a justitiei romanesti ! Iata, de exemplu, un om cu certe calitati juridice, cum este tovarasul Nicolicea, este un exempu de competentzā si de perseverentzā, care si-a onorat diploma si a reusit in viatā ! Nu s-a limitat la faptul de a-si certifica capacitatea juridicā numai intr-o instanta de judecatā ! A ajuns mare parlamentar ! Mai mult, a muncit din greu la schimbarea din temelii a legilor justitiei ! Si nu este singurul exemplu de jurist, cu inalte studii de specialitate, care si-a obtinut diploma la o remarcabilā fabricā de diplome existente, din plin, pe cuprinsul tarii ! Deci, se poate ! Orice om care vrea sa munceasca intr-un domeniu trebuie ajutat ! Chiar daca, inainte de a accede in domeniul respectiv, nu a avut nici in clin, nici in manecā cu profesia respectivā ! Nu este drept ca niste oameni capabili si de perspectivā sa ramanā plafonati intr-o instanta de judecatā semi ruralā !

-8 (20 voturi)
Benyamin Aronowitz
13.09.2020, 14:36:58

justitia tefelista pentru care se rupea camasa in strada acum cativa ani, hahahaha

-5 (7 voturi)
Alfa Omega
13.09.2020, 14:47:04

Judecatorii sunt vinovati pentru ca prin hotararea luata l-au incurajat sa continue agresiunea si chiar sa o violeze !

+4 (4 voturi)
Mihai Popescu
13.09.2020, 15:58:23

Bestia cred ca ar trebui sa stea pe viata la balamuc pt. ca acolo ii este locul !

-10 (12 voturi)

Vezi toate comentariile (8)

Modifică Setările