Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Citeşte aici ştirile din sud-estul ţării

0
10 Mar 2011 08:24:25
Autor: adevarul
Ştirile din sud-estul României
Ştirile din sud-estul României

Vezi aici cele mai noi ştiri din judeţele Galaţi, Brăila, Buzău şi Vrancea

Galaţi
Expoziţie de textile... ironice


Miruna Mihaela Haşegan, conferenţiar universitar doctor la Universitatea de Arte "George Enescu" din Iaşi, şi-a inaugurat astăzi, la Muzeul de Artă Vizuală Galaţi, expoziţia de artă decorativă ,,Textile ironice, textile melancolice". Expoziţia va fi deschisă până pe zece aprilie, iar intrarea costă şapte lei.Brăila
Amenzi pentru munca la negru


Inspectorii de muncă din Brăila au încasat de la 29 de angajatori, care foloseau la muncă 30 de persoane fără forme de angajare, amenzi totalizând 60.000 lei. Controalele au fost efectuate de către inspectori vasluieni în timp ce inspectorii brăileni au mers în control la Vaslui.

Buzău
Curăţenia de primăvară


A început curăţenia de primăvară în municipiul Buzău, acţiunea urmând să se încheie pe 22 aprilie. Angajaţii societăţii de salubritateRER, alături de cei de la Urbis, dar şi asociaţiile de proprietari vor insista în acest an pe curăţarea spaţiilor verzi dintre blocuri.

Vrancea

Încasări record la Fisc

Finanţiştii vrânceni au depăşit cu 23,7% programul de încasări pentru februarie, cea mai mare sumă, respectiv 6,77 milioane de lei, fiind colectată din impozitul pe venit. Din impozitul de profit au fost încasate 4,85 milioane de lei, iar din TVA 4,66 milioane de lei.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii