Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Colorantul făcut din gândaci şi folosit la parizer, cârnaţi sau suc. Sub ce denumiri „se ascunde“ în etichetele alimentelor

6
12 Jul 2019 06:05:46
Autor: Costel Crangan
Gândac de coşenilă strivit FOTO www.bugguide.net
Gândac de coşenilă strivit FOTO www.bugguide.net

6 Comentarii

GAN
12.07.2019, 08:09:28

INCREDIBIL !!!! incredibil cum poti scrie un articol despre..... NIMIC ! se repeta termenul de "gandac" pentru unicul scop de a soca, cand se putea inlocui cu "ïnsecta" caz in care nu ar mai fi avut autorul articolasului atata succes in a desface firu'n patru dar poate cea mai tare chestie este ïngrijorarea persoanelor vegetariene si cu restrictii religioase"....asta e de domeniul penibilului absolut, problema de stricta actualitate mai ales la consumatorul tipic roman care poate manca inclusiv rht ( asa cum se vede chiar in subiectul articolasului) PS eu zic sa abordati, macar saptamanal, problema carnatilor sau, mai bine, a chistei ( aia facuta din matul gros prin care trece rhatul porcului) produs alimentar binecunoscut cam in orice zona a tarii inclusiv in zona Galatiului succesuri!

+5 (5 voturi)
Galeriu Crestinu
12.07.2019, 18:08:25

...pai si "retzeta secreta" de PEPSI sau COCA COLA tot din carcalaci si fecale umane se fabrica....

0 (2 voturi)
geek-a-contra
12.07.2019, 09:06:34

bre, cringan, tu minci miere? iti place? unsa pe piine cu unt...? este produsul direct si NEFILTRAT al unei insecte cunoscuta sub denumirea populara de albina, bha, ziaristu'.... si apropont, carminul nu este extras din "resturi" de insecte ci din insecte, si nu este insecta calcata cu bocancul si pusa in mincare, este rezultatul filtrarii in n-shpe trepte din care rezulta si se retine doar pigmentul. si cum spunea GAN, iti place cirnatul, toba si chishca in matz naturEl? brinza in buduf? momitele? alea prin care se filtra urina... bausi frodat kopi luwak? cea mai cea cafea din lume... antibioticele, extrase din mucigai.., este bune cind da boala in tine? extrasele din pancreas dupa ce maninci peste masura? etc... a cita oara in ultimii 5-6 ani citesc in adeveru' articole (in fapt am citit numai titlul, articolul valoreaza 0...) pe tema carminului? cam o data pe an?

+5 (5 voturi)
Lișiță Andrei
12.07.2019, 10:29:15

Da bre, da' nu e cosher! Nici halal.

+1 (1 vot)
Argon Litium
12.07.2019, 10:42:44

ACIDUL CARMIN NU ESTE TOXIC - este de sinteza

0 (2 voturi)