Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Combinatul siderurgic de la Galaţi angajează încă 200 de oameni. „Vrem muncitori dornici de a învăţa”

0
15 Apr 2019 14:02:39
Autor: Costel Crangan
Ucenici la combinatul de la Galaţi FOTO CSAM Galaţi
Ucenici la combinatul de la Galaţi FOTO CSAM Galaţi

Conducerea celui mai mare combinat siderurgic din România a anunţat că recrutările se fac prin intermediul şcolii de ucenicie ajunsă deja la şasea ediţie. Prin aceste cursuri gratuite au fost angajaţi pe platforma industrială gălăţeană, deja, peste 500 de oameni.

Combinatul Siderurgic Galaţi va angaja în acest an peste 200 de muncitori, prin intermediul Şcolii de Ucenici, care a ajuns la cea de-a şasea ediţie. În 2019 Programul de Ucenicie a fost regândit şi are acum trei campanii de recrutare pe an, în lunile aprilie, august şi noiembrie.

„Vom recruta, practic, continuu. Ne pregătim, astfel, pentru proiectele de dezvoltare din perioada următoare.  Vrem muncitori dornici de a învăţa, de a se dezvolta profesional - individual şi în echipe -  şi care pot lucra asiduu şi sigur”, a declarat Bogdan Grecu, directorul general al Combinatului.

„Prin intermediul Şcolii de Ucenici oferim absolvenţilor de liceu şi de şcoli profesionale, dar şi persoanelor cu experienţă, oportunitatea unei cariere solide şi de lungă durată, într-un mediu aflat într-o permanentă dezvoltare”, a declarat Mihaela Crăciun, directorul de Resurse Umane al combinatului.

Mulţi dintre ucenicii primei serii din 2019 au fost recrutaţi în urma evenimentului “ReDescoperă Combinatul”, prin care cei interesaţi au vizitat, recent, echipamente-cheie şi au discutat cu siderurgişti.

În pregătire este şi „Săptămâna Porţilor Deschise pentru Educaţie”, când elevii liceelor tehnice se pot familiariza cu industria oţelului şi cu oferta de ucenicie. Compania şi-a adâncit parteneriatele cu Liceele “Paul Dimo” din Galaţi şi „Costache Conachi” din Pechea, cu şcoli profesionale locale precum şi cu partenerul tradiţional Agenţia Judeţeană petru Ocuparea Forţei de Muncă.

Şcoala de Ucenici a Combinatului a pregătit, până acum, peste 500 de muncitori. Înscrierile la Şcoala de Ucenici se fac telefonic la 0236.80.1088 / 0236.80.1117 sau la ucenicie.galati@arcelormittal.com. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii