Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Continuă coşmarul bătrânilor de la azilul groazei din Galaţi. Opt vârstnici au murit până acum din cauza coronavirusului

1
14 Apr 2020 15:40:04
Autor: Valentin Trufasu
În azil au mai rămas 56 de bătrâni Foto: captură video ProTv
În azil au mai rămas 56 de bătrâni Foto: captură video ProTv

76 de bătrâni de la centrul de îngrijire privat din Galaţi au fost confirmaţi cu COVID-19, fiind internaţi la mai multe spitale. Şase persoane de la un alt azil din oraş sunt infectate cu coronavirus.

Situaţie gravă la azilul privat de bătrâni ”Sf.Ilie” din Galaţi. Alte două decese s-au înregistrat în rândul vârsnicilor faţă de ziua de ieri, ridicând la opt numărul bătrânilor care şi-au pierdut viaţa după ce au fost infectaţi cu coronavirus în azilul unde erau cazaţi. Alţi patru bătrâni au fost diagnosticaţi cu COVID-19, în total fiind 76 de vârstnici care au fost infectaţi cu coronavirus.
 
”Patru beneficiari de la centrul de îngrijire a bătrânilor au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19 şi au fost internaţi pentru tratament. S-a efectuat dezinfecţia azilului pe două etaje. Au mai rămas 56 de beneficiari în centru şi vor fi readuşi alţi doi care au fost testaţi, iar rezultatele au ieşit negative”, ne-a declarat dr. Liliana Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sînătate Publică Galaţi.
 
La căminul ”Sf.Spiridon” din Galaţi a fost confirmat pozitiv un alt angajat din rândul personalului. În momentul de faţă sunt patru persoane confirmate cu COVID-19 din rândul personalului şi doi vârsnici. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Utilizator Adevărul
14.04.2020, 16:11:26

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările