articolul anterior articolul urmator

Cum a apărut îngheţata din zer dulce. „Se aştepta de foarte mult timp un produs atât de valoros ca idee, gust şi tehnologie“

13
12 Jan 2019 19:36:53
Autor: Valentin Trufasu
Alina-Marina Chirilă în staţia pilot, unde a lucrat la îngheţata ecoinovativă  Foto: arhiva personală
Alina-Marina Chirilă în staţia pilot, unde a lucrat la îngheţata ecoinovativă  Foto: arhiva personală

13 Comentarii

Andone
12.01.2019, 20:05:35

"...a devenit un veritabil specialist în industrie alimentară încă de pe băncile facultăţii..." Suna ca din ziarul "Scanteia".. Eu credeam ca dupa ce termini facultatea si mai si lucrezi vreo 10 ani, ajungi specialist. Cred ca o sa fie bataie pe inghetata din zer dulce ; alaturi de "cea mai valoroasa blana de miel", de "oale de lut" ,"haine tesute de mana", toate astea vor scoate Romania din impasul economic.

+3 (3 voturi)
Alexandru Preda
12.01.2019, 20:20:11

Bravo acestor tineri capabili! Rămân în tara și alături de familii, iar munca lor va ridica România!

-5 (5 voturi)
George Georgescu
12.01.2019, 21:31:00

Comentariu considerat abuziv.

Alexandru Preda
12.01.2019, 22:03:23

Individ dubios,copiii aceștia abia au terminat facultatea. Au timp sa muncească și sa se afirme și cu alte produse. Nu imi vine sa cred ca ai impresia ca numai înghețată vor face. Numai un nerușinat descurajează tinerii care rămân sa muncească în tara și ii suie în slavi pe aventurierii care pleacă din tara după chilipir.

-5 (5 voturi)
BYBY BYBYKU
12.01.2019, 20:57:19

inghetata cu : zer si zmantana . Daca pune doar lapte (=zer + zmantana ) economisea energia separarii si nu mai maltrata molegulele gustului. Salam din carne + zer. Daca mai baga si faina peste zer si carne iesa cocktal.ul bomba digestiva completa. Ne-am dat dreaku, ce facultate o mai fi si aia cu asa izmeneli.

+3 (3 voturi)