Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Cum se fură nisipul şi pietrişul din albia Siretului. Poliţiştii i-au prins în flagrant pe muncitori când extrăgeau ilegal agregate minerale cu excavatorul

1
25 May 2018 17:36:36
Autor: Valentin Trufasu
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Mai mulţi muncitori şi societatea comercială la care lucrează sunt cercetaţi pentru executarea de activităţi miniere fără permis sau licenţă, după ce au fost surprinşi de oamenii legii când extrăgeau ilegal nisip şi pietriş dintr-o zonă aflată în vecinătatea unei localităţi gălăţene.

Pe 24 mai, poliţiştii din cadrul Serviciului Ordine Publică Galaţi, însoţiţi de un reprezentant al Agenţiei Naţionale de Resurse Minerale, au efectuat un control ce a vizat combatererea executării de activităţi miniere fără permis.

”Poliţiştii au depistat, în extravilanul comunei Lieşti, un utilaj aparţinând unei societăţi comerciale, din municipiul Galaţi, pe care lucrătorii acesteia îl foloseau pentru a extrage agregate minerale, în speţă nisip şi pietriş, din albia râului Siret”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că societatea în cauză nu deţine permis de exploatare emis de Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, motiv pentru care au deschis un dosar penal pentru executare de activităţi miniere fără permis sau licenţă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

OmTacut
26.05.2018, 02:35:38

Nu este nevoie de nimeni din afara sa distruga Romania, singurii o fac romanii, exemplul fiind subiectul acestui articol.