Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Focar de COVID-19 la Centrul Medico-Social din Pechea. 21 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus

1
14 Aug 2020 17:11:14
Autor: Valentin Trufasu
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Persoanele diagnosticate cu COVID-19 au fost internate la Spitalul Municipal din Tecuci. Angajaţii şi persoanele internate în centru vor fi testate în următoarele zile.

Un focar de coronavirus a apărut la Centrul Medico-Social din localitatea Pechea, care se află în administrarea Primăriei Galaţi.

21 de persoane au fost diagosticate cu COVID-19, fiind internate la Spitalul Municipal din Tecuci pentru tratament.

În Centrul Medico-Social sunt internate 83 de persoane, iar în cadrul unităţii activează 54 de angajaţi. Centrul a fost plasat în carantină de autorităţile sanitare pentru următoarele 14 zile în vederea limitării răspândirii coronavirusului.

În următoarele zile vor fi testaţi toţi rezidenţii şi angajaţii Centrului Medico-Social de la Pechea. Unitatea a fost plasată sub paza Jandermeriei Galaţi.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Tomescu Tom
14.08.2020, 19:35:44

Doar dacă nu vreți, ..nu descoperiți un " focar " ..de coronavirus... . De mult timp nu ați mai descoperit focare de nosocomiale ...Parcă le-a luat D-zeu cu mâna... De restul afecțiunilor ..nu mai vorbesc .. Le-ați eradicat pe toate Sau le-ați transformat ..în niște simple comorbidități ... cu care se condimentează decesul de covid ... . Cu toții , pentru voi și instituțiile statului ...suntem toți perfect sănătoși ..dacă nu avem Corona ... Și mâncărimile în fund ...sunt tot simptom al infecției ... . Deci ...niște infecții nosocomiale ..când ne mai repartizați ? Trebuie cerere ?

Modifică Setările