Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Frumoasa şi Bestia, la Teatrul Gulliver. Spectacolul este o lecţie de devotament şi sacrificiu pentru cei mici

0
12 May 2017 12:38:20
Autor: Valentin Trufasu
Spectacolul ”Frumoasa şi Bestia” nu plictiseşte niciodată Foto: Teatrul Gulliver
Spectacolul ”Frumoasa şi Bestia” nu plictiseşte niciodată Foto: Teatrul Gulliver

Duminică aceasta, începând cu ora 10,30, la Teatrul de Păpuşi Gulliver, va fi pus în scenă spectacolul „Frumoasa şi Bestia”, după un scenariu realizat de Cristian Pepino, cel care semnează şi regia artistică.

O poveste foarte îndrăgită de copii, care nu putea să lipsească din repertoriul teatrului. Spectacolul este o lecţie de devotament şi sacrificiu pe care fiica cea mică îl face pentru tatăl său, Bernardo.

Aceasta acceptă să se ducă la palatul Bestiei pentru a-şi salva tatăl, care furase un trandafir din grădina monstrului cu chip de om şi trup de fiară, drept cadou pentru fiiica sa. Ajunsă la palat, Frumoasa va reuşi să îndrăgească această arătare care, dincolo de înfăţişarea sa grotească, ascundea un suflet cald şi sensibil.

Şirul întâmplărilor desfăşurate la palatul fermecat ne conduc într-o ingenuă poveste de dragoste dintre cei doi. Bestia fusese de fapt un prinţ fermecat de o vrăjitoare care dorea să se razbune pentru că frumosul prinţ îi respinsese cererea în căsătorie. Vraja aceasta nu se va desface decât atunci  când o fecioară va consimţi să îi devină soţie.

Frumoasa se va îndrăgosti de Bestie şi, pentru a-l salva de la moarte, acceptă să se căsătorească cu ea. Vraja se desface şi copacii din pădure devin iarăşi ce au fost, adică Regele, Regina şi supuşii lor, iar Bestia redevine prinţul cel frumos.

Biletele se pot cumpăra înainte de începerea spectacolului de la Teatrul Dramatic ”Fani Tardini”, preţul acestora fiind de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.        

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările