Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Gala Comunităţii Gălăţene, ediţia 2017. În premieră pentru Galaţi, distincţiile sunt oferite în baza votului publicului

0
27 Nov 2017 16:37:47
Autor: Costel Crangan
Evenimentul este găzduit de Teatrul Dramatic FOTO C Crângan
Evenimentul este găzduit de Teatrul Dramatic FOTO C Crângan

Evenimentul este găzduit de Teatrul Dramatic „Fani Tardini” şi are loc marţi, 28 noiembrie 2017, cu începere de la ora 18,00. Intrarea la eveniment se face exclusiv pe bază de invitaţie.

Fundaţia Comunitară Galaţi organizează pe 28 noiembrie 2017, începând cu ora 18,00, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi, evenimentul „Gala Comunităţii Gălăţene”, un bun prilej de recunoaştere a binelui făcut de gălăţeni pentru comunitate. 

Eforturile făcute de aceştia, de companii, ONG-uri şi instituţii publice pentru dezvoltarea comunităţii locale şi pentru implicarea socială merită puse în lumină şi recunoscute public. Evenimentul va ajuta comunitatea să se regăsească şi să se recunoască. Invitaţii vor putea socializa şi vor avea răgaz să ajungă la eveniment în intervalul orar 18,00 – 19,00.

Evenimentul aduce împreună reprezentanţi din sectorul privat, companii gălăţene – iniţiatoarele programelor de responsabilitate socială –, reprezentanţi ai administraţiei publice, reprezentanţi ai organizaţiilor non-guvernamentale, oameni care activează în mediul politic, lideri de opinie şi personalităţi recunoscute în diferite domenii de activitate şi reprezentanţi mass-media.

Interesant este că premiile Galei se vor acorda (este o premieră la Galaţi pentru astfel de evenimente) în urma votului publicului (care va conta 50% din scorul final), completat cu votul unui juriu. 

Intrarea la eveniment se face exclusiv pe bază de invitaţie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii