Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Galaţi: Un bărbat nu a respectat izolarea la domiciliu, fiind dus într-un centru de carantină unde a făcut scandal şi a sărit pe geam

1
6 Jun 2020 10:04:07
Autor: News.ro
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Un bărbat de 45 de ani din judeţul Galaţi care a nu respectat măsura izolării la domiciliu şi a plecat într-o localitate învecinată să îşi vadă soţia şi copiii a provocat scandal după ce jandarmii l-au dus într-un centru de carantină, de unde a încercat să fugă, sărind de pe geam.

Dus la spital pentru îngrijiri medicale, bărbatul a devenit violent cu cadrele medicale, fiind din nou nevoie de intervenţia jandarmilor. În cele din urmă, el a fost internat la Spitalul de Psihiatrie, după ce a ameninţat că se va omorî.
 
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi, vineri, în jurul orei 23:30, la un centru de carantină din judeţul Galaţi a fost adus un bărbat aflat într-o stare avansată de ebrietate care nu a respectat măsura izolării la domiciliu şi a plecat într-o comună învecinată pentru a-şi vedea soţia şi copiii. 
 
Ajuns la centrul instituţionalizat de carantină, bărbatul a devenit agitat şi a început să înjure personalul medical şi jandarmii, spunând că el nu va rămâne acolo şi va încerca să fugă. 
 
"După aproximativ 15 minute de la introducerea în centru, bărbatul a încercat să fugă prin escaladarea geamului camerei. Zgomotul făcut de acesta a fost auzit de jandarmi, iar când s-au îndreptat în direcţia clădirii l-au văzut căzut, fără a da semne că mişcă. La faţa locului a fost solicitat un echipaj medical. Între timp, bărbatul şi-a revenit din starea de inconştienţă, iar la vederea personalului medical a început să devină violent. Jandarmii l-au imobilizat, iar ambulanţa l-a transportat la spitalul de urgenţă pentru investigaţii suplimentare”, se arată în comunicat.
 
Sursa citată menţionează că, în timpul investigaţiilor medicale, bărbatul a continuat ameninţările şi injuriile aduse doctorilor şi asistentelor din spital, fiind solicitat din nou un echipaj de jandarmerie. 
 
Oamenii legii au reuşit să îl liniştească, iar la finalizarea investigaţiilor medicale l-au transportat în acelaşi centru de carantină. Întrucât bărbatul a ameninţat că în cazul în care nu i se va da drumul se va omorî, autorităţile au decis transportarea acestuia la Spitalul de Psihiatrie, unde a fost internat.
 
În cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru zădărnicire a combaterii bolilor. Bărbatul a fost amendat cu 6.000 de lei pentru proferarea de injurii şi scandal în incinta unei unităţi medicale şi 200 de lei pentru proferarea de injurii.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Matei Basarab
6.06.2020, 10:23:01

Duceti-l la penitenciar. De acolo nu poate fugi pe geam!