Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Grindeanu promite o legătură modernă între viitorul drum expres Galaţi-Brăila şi centura Galaţiului

3
4 Dec 2021 19:18:39
Autor: Cornelia Mazilu
Sorin Grindeanu. Sursa: Arhivă Personală
Sorin Grindeanu. Sursa: Arhivă Personală

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că va bugeta realizarea unei legături între Drumul de Centură al municipiului Galaţi şi drumul expres Galaţi-Brăila, astfel încât să fie asigurat accesul rutier dinspre Galaţi, spre podul peste Dunăre.

„Astăzi am fost şi la Galaţi pentru discuţii punctuale despre infrastructura rutieră a judeţului. Intenţionez să propun finanţarea de la bugetul de stat a drumului de legatură dintre VO Galaţi şi DN Brăila-Galaţi. Am anunţat şi intenţia de a revizui, în primele luni ale lui 2022, cadrul legal privind cântarirea camioanelor. Nu este normal să distrugi drumurile judeţene sau naţionale şi să nu plăteşti”, a scris Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook. 
 
Totodată, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, după vizita pe şantierul podului suspendat peste Dunăre de la Brăila, că acesta trebuie să fie dat în circulaţie până la sfârşitul anului viitor, aşa cum prevede contractul.
 
„Am fost astăzi pe şantierul podului suspendat peste Dunăre de la Brăila. Podul trebuie să fie dat în circulaţie până la sfârşitul anului viitor, aşa cum prevede contractul! Judeţele Brăila şi Galaţi au nevoie rapid de sprijinul Guvernului, ajutor care poate veni mai ales prin dezvoltarea infrastructurii de transport”, a anunţat Grindeanu.
 
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a făcut o vizită, sâmbătă, pe şantierul podului suspendat peste Dunăre de la Brăila. El fost însoţit de ministrul Economiei, Florin Spătaru şi directorul general al CNAIR. De asemenea, la discuţiile care au vizat proiecte de infrastructură pentru Galaţi şi Brăila au participat autorităţi locale şi judeţene, parlamentari PSD şi europarlamentarii Dan Nica şi Mihai Tudose.  

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Operaţiune complexă la Podul peste Dunăre. Japonezii vor monta cablurile principale pe o distanţă de 2 kilometri

Orban, la podul peste Dunăre de la Brăila: Eu recunosc intervenţia domnului Tudose, spre deosebire de alţii

 
    
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

muresan anna
4.12.2021, 21:47:51

Dar Ordonanta 13 pe cand? Daca tot promite Grindeanu.

+10 (10 voturi)
Ilie de la sculărie™
4.12.2021, 23:21:19

Daca a promis grindeanu atunci clar nu se face.

+9 (9 voturi)
Nicolai Barbulescu
5.12.2021, 07:03:54

Da o va face cu DRONELE de supraveghere, acesti Ministri de DOI BANI nu au invatat inca ca doar FAPTELE VORBESC nu PROMISIUNILE.

Modifică Setările