Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Infectarea ciudată cu COVID-19 a unui angajat al Penitenciarului Galaţi. A purtat în permanenţă echipament de protecţie, dar a fost confirmat pozitiv

1
5 Jun 2020 16:33:28
Autor: Valentin Trufasu
Penitenciarul Galaţi Foto: arhivă Adevărul
Penitenciarul Galaţi Foto: arhivă Adevărul

Poliţistul de penitenciare a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2, fiind asimptomatic. În prezent, se efectuează verificări pentru stabilirea contacţilor.

Vineri, 5 iunie, un angajat al Penitenciarului Galaţi a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Poliţistul de penitenciare este asimptomatic. Acesta a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea, în permanenţă, a echipamentului de protecţie. 

”În prezent, se efectuează verificări pentru stabilirea contacţilor. Administraţia locului de deţinere aplică recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi şi măsurile de intervenţie adoptate la nivel de sistem, inclusiv cele de dezinfecţie şi de asigurare a continuităţii în activitate, cu personal de rezervă”, a declarat inspectorul principal de poliţie Simona Cozma, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Galaţi.

Până la acest moment, cu excepţia cazului amintit, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Galaţi. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

elfu
5.06.2020, 16:49:37

"Infectarea ciudată" ? Asta e titlu ? In articol spune ca la munca a purtat echipament de protectie ... in rest ?

-1 (1 vot)
Modifică Setările