Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Internare la Ortopedie, în contul unei partide de sex oral

2
17 Mar 2013 00:34:41
Autor: Marius Mototolea
Militarul, victimă colaterală, s-a ales cu o rană provocată cu un cuţit. Foto: Marius Mototolea/arhivă
Militarul, victimă colaterală, s-a ales cu o rană provocată cu un cuţit. Foto: Marius Mototolea/arhivă

Doi proxeneţi i-au aplicat o corecţie severă unui tânăr care s-a bucurat de plăcerile oferite de prostituata „impresariată” de ei şi apoi a refuzat să achite prestaţia. Victimă colaterală, un militar străin de toată tărăşenia, a fost înjunghiat în picior, chiar într-un maxi-taxi.

 

Ca într-o scenă de la începutul unui thriller, un bărbat din Galaţi, care stătea la bar cu un pahar de tărie în faţă, s-a trezit din visare atunci când o femeie i-a zâmbit şi a intrat în vorbă cu el. Curând, aceasta i-a propus s-o urmeze în toaletă pentru o partidă de sex oral.

Individa şi-a facut treaba, dar, în momentul în care „cuceritorul” ieşea sadisfăcut din toaletă, doi inşi cu cefe late şi format de şifonier i-au adus aminte că plăcerea se cuvine răsplătită. Încă euforic din cauza testosteronului în exces, ingnorându-şi instinctul de conservare, i-a înfruntat pe cei doi zdrahoni răspunzându-le că lor nu le datorează nimic.

Cum era de aşteptat, represaliile n-au întârziat prea mult, chiar dacă temerarul client a apucat s-o şteargă rapid pe lângă cei doi goriloi şi s-a urcat într-un maxi-taxi. Spre marele lui ghinion, în ciuda staturilor impunătoare, cei doi s-au dovedit şi ei sprinţari şi l-au urmat în microbuz.  

N-au avut răbdare să aştepte să coboare, ci au început să-l „toace” chiar în maşină spre spaima puţinilor călători de la acea oră târzie din noapte. I-au administrat o ploaie de pumni şi picioare.

Chiar dacă nu i-a sărit în ajutor celui bătut, un militar aflat în microbuz a intrat şi el in colimatorul fioroşilor proxeneţi care, probabil în virtutea inerţiei, l-au agresat. Culmea e că deşi militarul n-avusese de-a face cu cei cei doi indivizi, s-a ales şi cu o plagă înjunghiată la un picior.

Pentru tânărul care a învăţat din această păţanie că plăcerea poate fi aducătoare de suferinţă şi militarul înjunghiat fără niciun motiv, şoferul microbuzului a făcut staţie la Spitalul Clinic de Urgenţă unde cei doi bărbaţi agresaţi au fost internaţi, unul la Ortopedie şi celălalt la Chirurgie.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru identificarea şi tragerea la răspundere a bătăuşilor pasibili de dosare penale pentru lovire şi alte violenţe.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Dan Muresan
17.03.2013, 10:12:08

"Un glont in ceafa "cefelor late" !" este un slogan bun pentru Romania ?

+5 (5 voturi)
calu
17.03.2013, 17:22:02

La cate cefe late are Tara,ma tem ca trebuie sa imprumutam de la UE cateva lazi,de gloante zic,sau le luam pe datorie ca na,ce mai conteaza citeva mii de gloante pe langa miliardele de euro pe care trebuie sa le rambursam.

+4 (4 voturi)
Modifică Setările