Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Invitaţie inedită la turism pe cea mai mare platformă siderurgică din România. Ce speră şefii combinatului de la Galaţi să obţină prin acest demers

0
18 Feb 2019 12:38:06
Autor: Costel Crangan
Imagine din Oţelăria de la ArcelorMittal Galaţi FOTO Arhiva Adevărul
Imagine din Oţelăria de la ArcelorMittal Galaţi FOTO Arhiva Adevărul

Evenimentul “ReDescoperă Combinatul Siderurgic” este organizat pe 16 martie 2019, pe bază de înscriere prealabilă. Termenul limită de înscriere este 6 martie. Chiar dacă pare un program turistic, scopul este cât se poate de pragmatic: atragerea de noi angajaţi pentru platforma siderurgică.

Combinatul Siderurgic organizează pe 16 martie, în premieră, un eveniment public prin care cei care doresc să se angajeze vor putea să viziteze fluxurile importante de producţie, să interacţioneze cu actualii siderurgişti şi să primească răspunsuri la întrebările pe care le pot avea.

„Suntem interesaţi să întărim echipa deoarece anii viitori vor aduce o creştere a activităţii noastre. Pe de altă parte şi profilul celor care lucrează la noi se schimbă, pe măsură ce tehnologiile pe care le folosim se modernizează”, a declarat Bogdan Grecu, Directorul General al Combinatului Siderurgic.

“Cei care doresc fie să înceapă fie să îşi continuie cariera în această industrie, la noi, sunt invitaţi la Combinat, în a doua noastră casă, unde pot vedea cu ochii lor ce înseamnă producerea oţelului. La rândul nostru, căutăm colegi - muncitori şi specialişti - din domenii diverse, care au comportamente sigure, lucrează în echipe, doresc să se dezvolte şi să performeze”, a spus Mihaela Crăciun, Directorul de Resurse Umane al ArcelorMittal Galaţi.

Înscrierile la acest eveniment, numit “ReDescoperă Combinatul Siderurgic”, se pot face până pe data de 6 martie 2019, la telefon  0236.80.1074 sau la email-ul descopera_combinatul@arcelormittal.com. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările