Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Medic, despre un pacient care a băut o ladă de bere „ca să dea vaccinul afară”: S-a simţit ameţit din cauza „drăciei ăleia”

9
27 Oct 2021 11:30:10
Autor: Cornelia Mazilu
Medicul Laura Ghibu, sursa: Arhiva Personala
Medicul Laura Ghibu, sursa: Arhiva Personala

Laura Ghibu, medic român stabilit în Suedia, relatează pe pagina sa de Facebook o întâmplare amuzantă despre un pacient care şi-a făcut vaccinul anti COVID, apoi a mers acasă şi a băut o ladă de bere „ca să dea vaccinul afară”.

„Azi am vorbit cu un pacient care era foarte împotriva vaccinului. Ştia pe de rost tot punctajul: control, moarte, experiment, virusul nu există, ştiţi voi. Azi mi-a spus că s-a vaccinat fiindcă trebuia să plece într-o delegaţie în străinătate şi nu voia <să-i bage ăia beţe în nas şi să-i slăbească creierul>”, povesteşte medicul Laura Ghibu.

Ulterior, pacientul s-a dus acasă şi a băut o ladă de bere. Ce a păţit acesta, aflăm tot de la medicul Laura Ghibu.

„Apoi mi-a spus că după vaccin s-a dus acasă şi a băut o ladă de bere ca să <dea vaccinul afară>. Şi că după aia s-a <simţit ameţit> din cauza <drăciei ăleia>.  Am încercat să-i explic că vaccinul nu poate fi <dat afara cu bere> şi că ameţeala depinde cu cea mai mare probabilitate de cantitatea de alcool pe care o avea în sânge. Nu m-a crezut. Oricum l-am felicitat pentru alegere”, adaugă medicul Laura Ghibu. 

Vă recomandăm şi:

Propunerea controversată a unui pneumolog pentru tranşarea crizei COVID:„Sănătate cu forţa nu se poate”

Medic psihiatru, despre şcoala online:„Nu a dus niciun beneficiu. Va crea nişte viitori tineri antisociali”

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

9 Comentarii

Utilizator Adevărul
27.10.2021, 11:35:07

Comentariu considerat abuziv.

davide isa..
27.10.2021, 11:42:05

Modul asta de "comunicare strategica" prin defaimarea si ridiculizarea propriilor pacienti nu face decat sa arate caracterul infect al acestei fatuci imberbe ce-si spune "medic"...

-10 (12 voturi)
Ovidiu Olariu
27.10.2021, 11:47:35

Medicul Laura Ghibu ne relateazā o intamplare la care a fost martorā: un pacient, anti vaccinist convins, a baut o ladā de bere „ca să dea vaccinul afară” ! Omul urma sa plece in strainatate si avea nevoie de certificatul verde ! Iatā, existā antivaccinisti si in Tarile avansate ale Europei Occidentale ! Un singur lucru nu ne-a spus doamna doctor: dacā nu cumva a vorbit in limba românā cu antivaccinistul ...suedez !

+6 (10 voturi)
Utilizator Adevărul
27.10.2021, 11:47:42

Comentariu considerat abuziv.

I A
27.10.2021, 11:48:17

Ce-i si cu ametita asta cu aer de superioritate? Meseria ei este sa trateze oamenii nu sa faca misto de pacienti, oricat de prosti ar fi!

-2 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (9)

Modifică Setările