Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Mesajul tranşant pro-vaccinare al Arhiepiscopului Dunării de Jos: „Nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte” VIDEO

35
13 Jan 2021 08:52:10
Autor: Cornelia Mazilu
Foto: Cornelia Mazilu
Foto: Cornelia Mazilu

Într-o postare pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Dunării de Jos, ÎPS Casian Crăciun, transmite un mesaj tranşant celor care nu cred în vaccinul COVID-19. Înaltpreasfinţitul îi îndeamnă pe aceştia „să lase interpretările şi compoziţiile chimice ale vaccinului”, sugerându-le, totodată, să aibă încredere în medici. Filmarea a devenit virală, fiind distribuită masiv pe reţelele de socializare.

„Lăsaţi, fraţilor, interpretările, compoziţiile chimice ale vaccinului, că tot e la modă văd, şi ocupaţi-vă de compoziţia duhovnicească a omului. Lăsaţi medicii să ne spună, că ei au studiat 6, 10, 20, 50 de ani trupul omenesc. Ştiu mai bine medicii ce este vaccinul.

Şi de vreme ce ei se vaccinează, nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte. Nu am auzit medic care să scoată moarte. Medicul e făcut să scoată viaţă, preotul e făcut  viaţă veşnică din noi. Acesta este Iisus Hristos, care nu ne lasă să murim în această pandemie. Şi le-a dat înţelepciune medicilor şi oamenilor să ieşim cât mai repede din izolare”, spune ÎPS Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos. 

Înaltpreasfinţul părinte Casian Crăciun consideră că vaccinul ne va ajuta să revenim la o viaţă normală, aceea în care copiii se vor putea întoarce pe băncile şcolii.

„Să vină copiii din nou, să ia creionul în mână, cum să scrie online un copil în clasa întâi, cum să scrie o scrisoare?  Iată de ce eforturile tuturor, ale profesorilor, ale părinţilor, ale copiilor, sunt acelea să ne încărcăm cu energie pozitivă şi nu negativă”, a adăugat ÎPS Casian Crăciun.   

 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Pâinea sfinţită va fi distribuită credincioşilor din Arhiepiscopia Dunării de Jos de către voluntari. Staţi acasă!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

35 Comentarii

Nicolae Ceausescu
13.01.2021, 08:58:26

Frica ca nu va mai da bani de la buget?

-3 (17 voturi)
gyll
13.01.2021, 09:07:47

Hopa, ce îi determină la o asemenea poziție, până mai ieri stăteau să te ia la bătaie dacă spuneai că trebuie să ascultăm de medici nu de popi.

+1 (9 voturi)
Ionel Marcu
13.01.2021, 09:26:30

Ăsta e altul Gyll, nici la ei, la fel ca în politică sau la noi pe forum, nu există unanimitate de păreri. Nu mai alaltăieri un alt popă luminat, ca și acesta spunea: „Agheasma e pentru draci, pentru virus e vaccinul”!

+5 (7 voturi)
Ionel Marcu
13.01.2021, 09:28:35

Chiar dacă tot ei spun că vaccinul s-a făcut cu permisiunea lui Dumnezeu!

+3 (5 voturi)
Paun Al
13.01.2021, 09:25:35

In sfarsit au mai ajuns sau ratiunea, sau interesul si pe la clerul nostru. Ma bucura intaietatea pe care o dau si de aceasta data stiintei ( ca si atunci cand au montat la biserici paratrasnete, camere video, stingatoare...), in rezolvarea aceste probleme concrete. De data aceasta clerul nu a venit sa ne spuna ca au ei o solutie mai buna cu ... aghiazma, moaste, icoane, A Boca... Ne spun corect, vaccinati-va! Asta este solutia la aceasta pandemie.

+9 (11 voturi)

Vezi toate comentariile (35)

Modifică Setările