Galaţi

articolul anterior articolul urmator

„Noaptea, ca bobocii”. Balul Bobocilor de la Universitatea Dunărea de Jos va avea ca temă „starea socio-politică a naţiei”

0
12 Dec 2017 14:59:32
Autor: Costel Crangan
Prima parte a balului va avea loc în sediul central al Universităţii din Galaţi FOTO C Crângan
Prima parte a balului va avea loc în sediul central al Universităţii din Galaţi FOTO C Crângan

Evenimentul, ajuns la cea de-a XXII-a ediţie, se va desfăşura miercuri 13 decembrie, de la ora 18,00.  Prima parte a balului va avea loc la sediul central al Universităţii Dunărea de Jos, în „sala paşilor pierduţi”, iar de la ora 23,00 petrecerea se mută la clubul „Fratelli”.

Liga Studenţilor din Universitatea  „Dunărea de Jos” din Galaţi, în parteneriat cu Universitatea  „Dunărea de Jos” , Casa de Cultură a Studenţilor şi clubul „Fratelli”, organizează, miercuri, 13 decembrie, ediţia cu numărul XXIl-a proiectului tradiţional „Balul Bobocilor”.

Prima parte a evenimentului (care are o temă inedită: o radiografie socio-politică a naţiei, sub genericul „Noaptea, ca... bobocii”)  începe de la ora 18,00, în „Sala Paşilor Pierduţi” (holul corpului central al Universităţii), urmând ca acţiunea să se mute în clubul „Fratelli” Galaţi, începând cu orele 23,00.

Spectacolul prezintă activităţile şi provocările bobocilor de pe parcursul celor şase săptămâni, momentele artistice, de teatru şi coregrafie pregătite de aceştia, urmând ca la sfârşit să fie desemnaţi Mister Boboc, respectiv Miss Boboc din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Invitatul special al studenţilor este „Grasu XXL”, care va susţine un concert live în clubul Fratelli.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările