Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Noi reguli de circulaţie pe bulevardul Marea Unire din Galaţi. De când intră în vigoare

2
29 Sep 2020 15:20:46
Autor: Valentin Trufasu
Foto: Primăria Galaţi
Foto: Primăria Galaţi

Primăria municipiului Galaţi informează că pentru fluidizarea traficului, în intersecţia străzii Traian cu bulevardul Marea Unire, vor intra în vigoare noi reguli de circulaţie.

Pe 30 septembrie, se vor realiza lucrări de semnalizare rutieră verticală şi orizontală de reglementare a circulaţiei rutiere în această intersecţie, prin interzicerea efectuării virajului la stânga pe strada Traian de către cei care circulă pe bulevardul Marea Unire, pe direcţia de mers către Şantierul Naval Damen.

Conducătorii auto care se deplasează pe bulevardul Marea Unire, pe direcţia de mers către Şantier Naval Damen, şi vor dori să vireze la stânga pe strada Traian, vor putea face acest lucru ocolind parcul de la Elice, pe aleea carosabilă de lângă Hotel Vega.

”Pentru desfăşurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto să circule cu atenţie şi să respecte semnalizarea rutieră”, este apelul reprezentanţilor Primăriei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Mironov George
30.09.2020, 12:01:37

Masura luata imbunatateste doar partial situatia din intersectie strada Traian cu Bd-ul Marii uniri. Pentru fluidizarea circulatiei trebuia ca inainte de intersectia cu strada Traian, pe Bd Marii uniri, sa se prevada indicatoare care sa permita circulatia inspre Damen doar pe banda de langa bordura, astfel incat pe banda de langa axul drumului sa fie inlesnita intrarea celor de pe strada Traian spre Damen. Acest lucru se poate face pentru ca in zona erau deja instalate indicatoare de "Oprire interzisa", asa ca banda de langa bordura ar fi trebuit sa fie tot timpul libera (politia nu-si face intotdeauna datoria sa-i amendeze pe cei care parcheaza in zona cu interdictie de oprire) Altfel, majoritatea celor care se deplaseaza spre Damen folosesc banda de langa axul drumului si nu permit intrarea celor de pe strada Traian in directia Damen.

+1 (1 vot)
ICTosca
30.09.2020, 12:10:48

Paznicii comunitari, numiti pompos, politia locala, nu-si face niciodata datoria, in ceea ce priveste circulatia auto, pe toata zona falezei, devenita de cativa ani buni, sat fara caini si pista de raliuri pentru ghertoi..

Modifică Setările