Galaţi

articolul anterior articolul urmator

„Parada Absolvenţilor” blocheză luni traficul pe Domnească. Peste 100 de tineri vor defila până la sediul central al Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi

0
20 Jul 2014 14:28:19
Autor: Bogdan Nistor
Anul trecut, parada a fost deschisă de un autovehicul construit de studenţi. Foto: Adevărul
Anul trecut, parada a fost deschisă de un autovehicul construit de studenţi. Foto: Adevărul

Ceremonialul va debuta la ora 9.00 în Aula Magna, acolo unde vor fi înmanate medalii şi se va auzi pentru prima dată imnul nouii Facultăţi de Inginerie.

Noua Facultate de Inginerie va organiza luni cea de-a doua ediţie a „Paradei Absolvenţilor 2014”. Festivitatea va debuta la ora 9.00, la Aula Magna, atunci când va fi intonat pentru prima dată noul imn al Facultăţii de Inginerie şi vor fi acordate medalii şefului de promoţie pe întreaga facultate şi şefilor de promoţii pe specializări. La ora 11.00, cei peste 100 de absolvenţi vor participa la „Parada Absolvenţilor Facultăţii de Inginerie 2014”, care va pleca din faţa Facultăţii de Mecanică (Corpul D). Şi anul acesta, parada va fi deschisă de un autovehicul creat de studenţi. Deplasarea se va face pe strada Domnească, până la sediul universităţii, acolo unde se vor face poze de grup.

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a ”Paradei Absolvenţilor” de la Facultatea de Mecanică Galaţi,  circulaţia pe strada Domnească va fi închisă complet luni, 21 iulie 2014, între orele 10.45 şi 12.00, pe segmentul cuprins între străzile Melchisedec Ştefănescu şi Gării.

”Parada Absolvenţilor” va pleca de la Facultatea de Mecanică şi va avea ca punct terminus Universitatea ”Dunărea de Jos”. Din intersecţia cu strada Gării şi până la Universitate, participanţii la paradă se vor deplasa pe banda de circulaţie destinată troleibuzelor şi autospecialelor de intervenţie.

Primăria municipiului Galaţi recomandă conducătorilor auto să evite pe cât posibil segmentul de drum unde vor fi impuse restricţiile de circulaţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte întocmai indicatoarele rutiere şi semnalele agenţilor de circulaţie ce vor supraveghea traficul în zonă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii