Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Peste 250 de producători de alimente la Târgul de Toamnă de la Galaţi. Organizatorii promit preţuri mici

0
1 Oct 2015 12:42:17
Autor: Costel Crangan
Imagine de la Târgul de Toamnă de anul trecut. Foto: Arhivă
Imagine de la Târgul de Toamnă de anul trecut. Foto: Arhivă

Administraţia Pieţelor a pregătit pentru public (se estimează participarea a peste 30.000 de vizitatori în cele trei zile ale evenimentului) şi câteva concerte de muzică populară şi de fanfară, susţinute de artişti din Galaţi şi din Brăila.

Vineri, 2 octombrie 2015, de la ora 10,00, se deschide la Galaţi a 14-a ediţie a Târgului de Toamnă, expoziţie cu vânzare de alimente, materii prime, flori, material săditor, tehnologie pentru industria alimentară şi pentru agricultură.

La târg - care se va desfăşura în Piaţa Centrală a Galaţiului, va ocupa câteva mii de metri pătraţi şi va ţine trei zile - şi-au anunţat prezenţa peste 250 de producători din ţară, iar organizatorii speră că până la momentul deschiderii vor fi rezolvate toate şantierele din zonă, astfel încât accesul să nu fie îngreunat.

„Suntem la a 14-a ediţie a târgului de toamnă. Sincer vă spun, mă bucur că am ajuns până la această ediţie. Au fost ani când au fost ceva probleme din cauza secetei şi a altor intemperii şi ne gândeam să întrerupem, dar am spus să mergem în continuare. Acest an a fost unul bun, eu aşa aş zice. Spun asta bazându-mă pe ceea ce am simţit pe piaţa publică şi pe ceea ce spun statisticile. Adică au scăzut preţurile la legume şi fructe. Asta înseamnă că a fost o producţie bună”, a declarat Eugen Zaharia, directorul Administraţiei Pieţelor Galaţi, care organizează târgul.

Pe lângă participanţii tradiţionali, în acest an şi-au manifestat dorinţa de a participa şi reprezentanţii Asociaţiei Administratorilor de Pieţe, o asociaţie nou creată.

Organizatorii au pregătit pentru public (se estimează participarea a peste 30.000 de vizitatori în cele trei zile ale evenimentului) şi câteva concerte de muzică populară şi de fanfară, susţinute de artişti din Galaţi şi din Brăila.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările