Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Poliţiştii din Galaţi au adunat gunoaiele de pe stradă. „Descinderile” au vizat două cartiere mărginaşe ale oraşului

2
14 May 2017 15:31:53
Autor: Costel Crangan
Imagine de la acţiunea poliţiştilor gălăţeni FOTO PLG
Imagine de la acţiunea poliţiştilor gălăţeni FOTO PLG

Acţiunea a fost organizată pentru a marca Ziua Poliţiei Locale. Pe 16 mai, poliţiştii vor organiza Ziua Porţilor Deschise, pe 17 mai Cupa Presei la tir, iar pe 19 mai, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, cu începere de la ora 10.00, va avea loc vernisajul expoziţiei „Artă pentru suflet” (expun Gheorghe Nour şi Dănuţ Lificiu – angajaţi PLG). Tot pe 19 mai, de la ora 11.00, este programat ceremonialul dedicat Zilei Poliţiei Locale.

Poliţiştii din Galaţi au ieşit în stradă pentru a aduna gunoaiele. Acţiunea a vizat două cartiere de la marginea oraşului, cunoscute ca având probleme, iar concluzia finală a oamenilor legii, dar şi a „civililor” care au fost martori la evenimente a fost că totul s-a soldat cu un succes. Mai ales că străzile, trotuarele şi spaţiile verzi au rămas lună în urmă.

„Descinderea” s-a desfăşurat în cadrul manifestărilor care marchează Ziua Poliţiei Locale, eveniment care este sărbătorit în fiecare an pe data de 21 mai.

Au participat la această acţiune, pe lângă poliţiştii locali de la Serviciul de Protecţie a Mediului, şi colegii lor de la ordine publică, control activităţi comerciale, disciplina în construcţii, precum şi parte a personalului din zona administrativă a instituţiei (resurse umane, relaţii publice).

Oamenii legii au acţionat în procesul de ecologizare respectând prevederile legale cu privire la colectarea selectivă. La finalul acţiunii poliţiştii locali de la nivelul municipiului Galaţi au precizat că asemenea acţiuni vor mai avea loc şi în alte zone ale oraşului. Acţiunea de ecologizare s-a realizat în parteneriat cu Serviciul Public Ecosal.

Tot în cadrul manifestărilor care marchează Ziua Poliţiei Locale, pe data de 16 mai, la sediul Poliţiei Locale Galaţi, strada Traian, nr. 254, va avea loc Ziua Porţilor Deschise, iar pe data de 17 mai, cu începere de la ora 12.00, va avea loc Cupa Presei la Tir.

Ziua de 19 mai este programată pentru desfăşurarea manifestărilor festive. La Teatrul Muzical „Nae Leonard”, cu începere de la ora 10.00, va avea loc vernisajul expoziţiei „Artă pentru suflet” (expun Gheorghe Nour şi Dănuţ Lificiu – angajaţi PLG), iar de la ora 11.00 este programat ceremonialul dedicat Zilei Poliţiei Locale

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Utilizator Adevărul
14.05.2017, 18:25:59

Comentariu considerat abuziv.

Utilizator Adevărul
15.05.2017, 03:41:02

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările