Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Primarul din Galaţi acuză Guvernul că trimite prea puţine doze de vaccin şi cere transparentizarea modului de distribuire a dozelor în teritoriu

1
17 Apr 2021 18:27:36
Autor: News.ro

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, acuză Guvernul că trimite prea puţine doze de vaccin anti-coronavurus şi cere transparentizarea modului de distribuire a dozelor în teritoriu.

Într-o postare pe Facebook, Pucheanu cere public Guvernului să prezinte în mod transparent cum se distribuie dozele de vaccin în teritoriu.
 
"Gălăţenii trebuie să ştie cum se distribuie dozele de vaccin. Cer public Guvernului să prezinte în mod transparent cum se distribuie dozele de vaccin în teritoriu. Trebuie să ştim cu toţii de ce la Galaţi ajung puţine doze, comparativ cu alte oraşe. Dacă tot se vorbeşte de transparenţă, este de datoria Guvernului să spună pe ce criterii trimite mai multe vaccinuri într-un loc şi mai puţine în altul. Gălăţenii, ca toţi românii, trebuie trataţi în mod egal!", a scris Pucheanu.
 
La Galaţi, numărul de doze de vaccin administrate începând cu data de 4 ianuarie a ajuns la 75.037.
 
Numărul total al persoanelor care au primit şi a doua doză este de 27.517. Alte 20.003 persoane din judeţ au primit doar prima doză de vaccin anti-coronavirus.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

GicaContra
17.04.2021, 22:13:48

Stai linistit, penele functioneaza pe model usl.. Cuvantul transparenta nu exista in vocabular.

Modifică Setările