Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Primul angajat al Combinatului Siderurgic Galaţi confirmat cu Covid-19

0
14 Apr 2020 13:34:33
Autor: Costel Crangan
Imagine din Combinatul Siderurgic Galaţi FOTO Arhivă Adevărul
Imagine din Combinatul Siderurgic Galaţi FOTO Arhivă Adevărul

Informaţia a fost confirmată de reprezentanţii companiei, care au precizat că nu se pune problema riscului de infectare în masă şi că au fost luate măsuri suplimentare de protejare a angajaţilor.

Vine veşti îngrijorătoare dinspre combinatul siderurgic Liberty Galaţi, acolo unde a fost confirmată prima infectare a unui angajat cu coronavirusul SARS-CoV-2.

Bărbatul are o formă uşoară de Covid-19, fiind internat în spital. Se pare că a luat boala de la soţia lui, diagnosticată la rândul ei cu Covid-19.

„Reamintim că în toată compania au fost luate măsuri de prevenire, de protecţie şi de asigurare a distanţării sociale care - până acum - şi-au arătat efectul pozitiv. În plus, pentru toate cazurile unde exista suspiciunea că s-a intrat în contact cu noul virus, au fost luate măsuri preventive de autoizolare a persoanei şi contacţilor săi.

În acest caz au fost respectate toate aceste măsuri şi au fost implementate încă de săptămâna trecută, inclusiv cele de dezinfectare, izolare a persoanei în cauză şi a contacţilor. Ca urmare a măsurilor generale de prevenţie cât celor specifice, luate complet şi rapid, nu credem să existe pericolul unei contaminări în Combinat.

Suntem în legătură permanentă cu colegul nostru, cu familia acestuia cât şi cu medicii şi ne asigurăm că primeşte cea mai bună îngrijire posibilă”, ne-au declarat reprezentanţii companiei.

Pentru protejarea angajaţilor şi contractorilor săi, Liberty Galaţi a precizat că a luat măsuri ample de prevenţie. printre acestea se numără scanarea obligatorie şi fără contact a temperaturii corporale, mărirea numărului de curse convenţie, acordarea de măşti pentru pasagerii acestora, dezinfecţii pe posturile de lucru, reorganizări de activităţi, interzicerea călătoriilor şi digitalizarea întâlnirilor.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările