Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Renumita cântăreaţă de muzică populară Maria Ciobanu a primit cheia oraşului Galaţi, la retragerea  din activitate

0
18 Mar 2016 09:56:57
Autor: Costel Crangan
Marius Stan şi Maria Ciobanu. Foto: PMG
Marius Stan şi Maria Ciobanu. Foto: PMG

Artista a primit simbolul oraşului chiar din partea primarului Marius Stan, cu ocazia concertului de retragere din activitate pe care „Ciocârlia României” l-a susţinut în această săptămână la Galaţi.

Primarul Marius Stan i-a decernat reputatei artiste Maria Ciobanu, una dintre cele mai mari soliste de folclor din istoria României, ”Diploma de Excelenţă a Municipiului Galaţi”  pentru întreaga carieră artistică.
 
Cu aceeaşi ocazie, Maria Ciobanu a primit de la primarul Marius Stan şi Cheia Oraşului Galaţi, în semn de preţuire pentru promovarea valorilor folclorului românesc.
 
”Am avut imensa onoare de a sta alături de una dintre cele mai valoroase doamne ale cântecului popular românesc, Maria Ciobanu. Talentul şi dăruirea domniei sale sunt incontestabile, iar vocea Mariei Ciobanu ar trebui declarată bun al patrimoniului cultural românesc. Cu siguranţă, retragerea doamnei Maria Ciobanu este o mare pierdere pentru muzica noastră populară”, a declarat primarul Marius Stan.
 
Ceremonia de decernare a avut loc în cadrul concertului extraordinar susţinut de Maria Ciobanu cu ocazia retragerii sale din activitatea artistică.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările