Galaţi

articolul anterior articolul urmator

S-a finalizat recondiţionarea sălilor de judecată din Palatul Justiţiei. Programul a început acum patru ani

0
22 Sep 2021 13:45:05
Autor: Valentin Trufasu
Sală de judecată renovată FOTO Curtea de Apel Galaţi
Sală de judecată renovată FOTO Curtea de Apel Galaţi

Au fost efectuate ample lucrări de modernizare, ce au constat în înlocuirea cu marmură a pardoselii din parchet uzate, recondiţionarea piedestalului de lemn, zugrăvirea pereţilor şi montarea unui sistem de iluminat Led cu consum redus de energie.

Pe 20 septembrie au fost finalizate lucrările de modernizare a sălilor de judecată nr. 10 şi 11 ale Tribunalului Galaţi. Acestea au constat în înlocuirea cu marmură a pardoselii din parchet uzate, recondiţionarea piedestalului de lemn, zugrăvirea pereţilor, montarea unui sistem de iluminat Led cu consum redus de energie (Sala 11) şi montarea unor jaluzele noi (Sala 11).

”Prin aceasta, am terminat recondiţionarea tuturor sălilor de judecată din Palatul Justiţiei Galaţi care aveau pardoseala din parchet, folosind marmură pentru a conferi încăperilor un aspect modern, profesionist, solemn şi cu durabilitate”, au precizat reprezentanţii Curţii de Apel Galaţi.

S-a finalizat astfel programul de renovare şi modernizare a sălilor de judecată din cadrul Palatului Justiţiei din Galaţi demarat încă de la sfârşitul anului 2017, când a fost reamenajată cu marmură sala nr. 9 a Curţii de Apel Galaţi şi a continuat în noiembrie 2019, când au fost recondiţionate sălile nr. 4 şi 5 ale Judecătoriei Galaţi.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Proiect spectaculos de reabilitare a unei clădiri istorice din Timişoara. Se extinde cu un corp nou de clădire FOTO

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările