Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Se caută moştenitoarea unui pensionar din Galaţi, găsit mort în casă anul trecut. Ce avere a lăsat bărbatul

0
15 Jun 2021 21:01:58
Autor: George-Andrei Cristescu
Maricel Coman a decedat anul trecut Foto: observatornews.ro
Maricel Coman a decedat anul trecut Foto: observatornews.ro

Un pensionar din Galaţi a lăsat în urma sa o avere impresionantă, însă nici urmă de vreun moştenitor. Bărbatul s-a stins din viaţă în urmă cu mai multe luni şi singura informaţie despre un posibil urmaş este că ar fi avut o fetiţă în afara căsniciei.

A trecut mai bine de o jumătate de an de când Maricel Coman a fost găsit mort în apartamentul său din Galaţi. Pentru că nu mai avea rude, soţia sa fiind moartă de mai mulţi ani, bărbatul a fost înmormântat de primărie, abia la trei luni de la deces. Surpriza a venit atunci când poliţiştii care au investigat cazul au găsit în locuinţa lui Maricel Coman nici mai mult nici mai puţin de 200.000 lei.
 

Veronica, o fată dintr-o relaţie extraconjugală a bărbatului

Apartamentul şi banii strânşi de-o viaţă de Maricel Coman, fost siderurgist, îşi aşteaptă moştenitoarea. Căci, se pare că bărbatul care nu a avut cu soţia sa niciun copil, ar avea o fată dintr-o relaţie extraconjugală. Cel puţin aşa susţin câţiva prieteni şi foşti colegi de muncă de-ai răposatului, oameni care încearcă să dea de urma acestei femei. Totul, pentru ca agoniseala bărbatului să nu ajungă în vistieria Primăriei.
 
Citeşte continuarea pe click.ro

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările