Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Secretele celui mai bun vin de casă. Şapte reguli obligatorii pentru ca licoarea bahică să iasă perfectă

3
4 Sep 2017 06:11:03
Autor: Costel Crangan
Mustul trebuie tras din boştină imediat sau în cel mult 48 de ore FOTO Costel Crangan
Mustul trebuie tras din boştină imediat sau în cel mult 48 de ore FOTO Costel Crangan

3 Comentarii

Adrian Foangă
4.09.2017, 10:25:56

Vai de maa lor de romani care cica fac vin... o posirca iese, o licoare buna pentru necunoscatori si atat. Fiecare face dupa ureche, adauga zahar, il strica cu tot felul de prostii. Nu poti sa bei un vin bun romanesc, nu exista asa ceva.

-3 (3 voturi)
Alexandru George
4.09.2017, 13:06:37

Comentariu considerat abuziv.

Surpateanu Dan
4.09.2017, 17:06:16

Comentariu considerat abuziv.