Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Spectacolele de teatru despre evoluţia Universului de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii din Galaţi au fost reprogramate

0
17 Jun 2019 16:40:02
Autor: Valentin Trufasu
Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii din Galaţi Foto: arhivă Adevărul
Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii din Galaţi Foto: arhivă Adevărul

Cele două spectacole de teatru, care ar fi trebuit să aibă loc vineri, 14 iunie, la Planetariul de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii, şi care au fost anulate, au fost reprogramate pentru miercuri, 19 iunie.

Primul spectacol, „Istoria lumii“, va începe de la ora 15,30, iar cel de-al doilea, „Casa mea din cer“, va urma de la ora 17,30.  Spectacolele sunt organizate de Asociaţia Culturală „Georgiana Rusu” din Constanţa în parteneriat cu muzeul gălăţean şi cofinanţate de Administraţia Fondului Cultural Naţional (AFCN).

Sunt spectacole cu acces gratuit ce presupun puneri în scenă, cultural-educative, despre evoluţia Universului, care vor îmbina proiecţii video, poezii recitate de actori profesionişti, dans al unor balerine, dar şi muzică interpretată live, la instrumente mai puţin uzuale, precum duduk, mey, tigvă, daulă, xilofon, blockflote, cajon şi lăută. Primul spectacol, „Istoria lumii“, va începe de la ora 12.00, iar al doilea, „Casa mea din cer“, va urma de la ora 13,00.

Regia artistică a ambelor scenete este asigurată de Iulian Enache, scenografia creată de Lăcrămioara Dumitraşcu şi  muzica realizată de Adrian Mihai, din distribuţie făcând parte Maria Lupu, Luiza Martinescu, Nicodim Ungureanu, Cosmin Mihale şi un invitat surpriză, directorul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Constanţa, Adrian Bîlbă.   

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii