Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Staţiile C.F. şi trenurile, verificate de poliţişti. Trei bărbaţi aveau asupra lor legitimaţii false de călătorie

0
12 May 2015 22:14:36
Autor: Oana Cernat
Poliţiştii au aplicat 57 de sancţiuni contravenţionale. Foto: Adevărul
Poliţiştii au aplicat 57 de sancţiuni contravenţionale. Foto: Adevărul

Staţiile C.F. şi trenurile de persoane au fost intens verificate în aceste zile de poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi. Oamenii legii au acţionat pentru prevenirea faptelor care pot afecta ordinea şi liniştea publică şi au aplicat sancţiuni contravenţionale de aproximativ 10.000 de lei acolo unde prevederile legale au fost încălcate.

Pe parcursul derulării acţiunii, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi au depistat, în trenul Inter Regio 1651, care circula pe ruta Bucureşti Nord – Suceava, un bărbat de 32 de ani, din municipiul Bacău, care călătorea cu o legitimaţie de călătorie tip C.F.R., gratuită, susceptibilă de a fi falsificată.

Tot în cadrul acţiunii, poliţiştii de la transporturi  au mai depistat, în trenul Inter Regio 1771 (Bucureşti – Galaţi ), doi tineri de 22 şi 25 de ani, ambii, din oraşul Ianca, judeţul Brăila, care călătoreau cu legitimaţii de călătorie, cu reducere pentru studenţi, procurate în baza unor legitimaţii de student, susceptibile de a fi falsificate.

„Poliţiştii de la transporturi au constatat 11 infracţiuni şi au aplicat 57 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 9.970 lei. În 31 de cazuri, oamenii legii au aplicat sancţiuni pentru fapte de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. De asemenea, 12 sancţiuni au fost aplicate pentru a proteja populaţia împotriva unor activităţi comerciale ilicite”, a declarat Bogdan Cojocaru, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi.

În cazurile celor trei bărbaţi, cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi înşelăciune.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările