Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Stradă din centrul oraşului Galaţi, închisă pentru maşini timp de patru zile

0
10 Oct 2019 15:16:19
Autor: Costel Crangan
FOTO Arhiva Adevărul
FOTO Arhiva Adevărul

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Galaţi, restricţiile vor începe vineri, 11 octombrie, şi se vor încheia luni, 14 octombrie. Închiderea străzii Brigadierilor este cauzată de lucrările la reţeaua de apă din zonă centrală a oraşului.

O stradă intens circulată din partea centrală a municipiului Galaţi va fi închisă pentru traficul rutier timp de patru zile din cauza unor lucrări de modernizare a reţelei de apă.

În esenţă este vorba despre proiectul „Reabilitare reţea apă potabilă  str. Domnească, Bl. N6, Magazin Winmarkt”, aflat în plină derulare şi deja realizat pe două dintre troansoanele sale.

După cum informează Primăria Municipiului Galaţi restricţiile vor intra în vigoare de de joi, 11 octombrie 2019 (de la primele ore ale dimineţii) şi până luni, 14 octombrie 2019 (ora nu a fost precizată; probabil că durata execuţiei depinde de o serie de elemente imprevizibile), perioadă în care circulaţia rutieră pe strada Brigadierilor va fi oprită complet. 

De asemenea va fi oprită şi circulaţia pe banda specială pentru troleibuze în zona intersecţiei cu strada Domnească. Staţia mijloacelor de transport în comun de pe Strada Bălcescu, din dreptul Hotelului Dunărea,  se va muta pe durata desfăşurării lucrărilor pe Strada Brăilei, în dreptul Blocului H.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările