Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Sute de gălăţeni s-au înghesuit să prindă un loc pe noua plajă din municipiu. Ce atracţii are aquapark-ul de 6 milioane de euro VIDEO

1
31 Jul 2021 11:52:02
Autor: News.ro
Amenajarea plajei a costat 6 milioane de euro. Imagine: Captură Youtube.com
Amenajarea plajei a costat 6 milioane de euro. Imagine: Captură Youtube.com

Sute de persoane s-au înghesuit, sâmbătă dimineaţă, să intre pe Plaja Dunărea din Galaţi, inaugurată în această zi, după o investiţie de circa 6 milioane de euro realizată de Primăria oraşului. Oamenii au venit cu aproape o oră înainte de deschidere şi s-au aşezat la coadă pentru a avea acces pe plaja cu tobogane şi piscine.

Având în vedere numărul mare de persoane care aşteptau să intre la plajă, autorităţile au luat decizia deschiderii obiectivului cu 15 minute înainte de ora stabilită iniţial.

Plaja Dunărea are un bazin cu valuri şi tobogane, cel mai înalt având 20 de metri, dar şi beach baruri şi o zonă destinată organizării evenimentelor. Pe plaja Dunărea din Galaţi vor putea avea acces până la 3.500 de persoane, însă acum, în timpul pandemiei, numărul participanţilor este limitat la 1.500.
 
Plaja este dotată cu sisteme de umbrire, 600 de şezlonguri, hamace, perne puf pentru plajă, colace single şi duble. S-au amenajat 120 de locuri de parcare şi s-au înfiinţat două linii speciale de autobuz.
 


Amenajarea a 4 hectare a costat 6 milioane de euro

Suprafaţa amenajată este de 4 hectare, iar capacitatea maximă a bazei de agrement este de 3.500 de persoane. În contextul pandemiei, numărul maxim de persoane care au acces la baza de agrement este limitat la 1.500.
 
Valoarea totală a investiţiei este de aproximativ 28 de milioane de lei, aproape 6 milioane de euro, proiectare şi execuţie.
 
Preţurile de intrare în baza de agrement variază între 10 şi 50 de lei, costurile variind în funcţie de vârstă, de zi şi de zona în care vizitatorii vor să şi petreacă timpul. Copiii cu vârsta până în 7 ani au intrarea liberă.
 
Orarul de funcţionare va fi de luni până duminică, între orele 9.00 şi 21.00.
 
Citeşte şi:
 
Cel mai nou aquapark din România se deschide pe 31 iulie. A costat 6 milioane de euro şi este la malul Dunării

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Ionica Porumbel
31.07.2021, 14:56:31

La cum duduie economia, trebuie să aibă parte gălățenii de mai multe asemenea investiții. Măcar se mai spală câte unii.

Modifică Setările