Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Tinerii din Galaţi, invitaţi la „Cafeneaua Culturală” pentru a găsi răspunsul la întrebarea „Câtă literatură ştim?”

0
26 Aug 2015 16:43:36
Autor: Costel Crangan
Cărţile va fi în prim-plan, joi, în Parcul Eminescu. Foto: Adevărul
Cărţile va fi în prim-plan, joi, în Parcul Eminescu. Foto: Adevărul

Evenimentul are loc de la ora 10,30, în parcul „Mihai Eminescu” din centrul Galaţiului. Participanţii vor avea ocazia să discute cu scriitorii Doina Popescu Brăila, Georgeta Muscă şi Mariana Eftimie Kabbout. Intrarea publicului este liberă.

Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” din Galaţi continuă excelenta serie de manifestări desfăşurate sub titulatura „Cafeneaua Culturală”.

Joi, 27 august 2015, cu începere de la ora 10,30, va avea loc, în standul special amenjat în parcul „Mihai Eminescu” (vizavi de magazinul „Modern”) o întâlnire la care tinerii pot participa la un concurs care-şi propune să răspundă la o întrebare destul de delicată în „era facebook”: „Câtă literatură ştim?”.

Vor fi abordate opere foarte cunoscute din literatura română şi universală. Invitaţi sunt  profesoara Camelia Nenu şi scriitorii Doina Popescu Brăila, Georgeta Muscă şi Mariana Eftimie Kabbout.
Evenimentul va dura aproximativ două ore, iar accesul publicului este liber.

Acesta este ultimul episod tematic din „Cafeneaua Culturală” ediţia 2015. Pe 3 septembrie, tot de la ora 10,30, la avea loc festivitatea de închidere, prilej cu care, spun organizatorii, „participanţii la activităţile care s-au desfăşurat pe perioada verii la  Cafeneaua Culturală vor avea parte de o surpriză din partea Bibliotecii Judeţene „V.A. Urechia”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările