Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Trafic cu motorină, ţigări de contrabandă şi produse duty free. Protagonistul este un basarabean

0
3 May 2019 17:50:54
Autor: Valentin Trufasu
22 de sticle de coniac, de provenienţă duty free, au fost descoperite în maşină Foto: Poliţia de Frontieră Galaţi
22 de sticle de coniac, de provenienţă duty free, au fost descoperite în maşină Foto: Poliţia de Frontieră Galaţi

Un tânăr de 25 de ani, din Republica Moldova, este cercetat pentru deţinere, transport şi comercializarea produselor care trebuie plasate sub regim vamal.

Un basarabean de 25 de ani a intrat în colimatorul poliţiştilor de frontieră gălăţeni după ce oamenii legii au verificat microbuzul cu care acesta intrase în ţară după ce l-au oprit în trafic, între localităţile Corni şi Măcişeni.

Oamenii legii bănuiau că transportă bunuri ce nu fuseseră declarate la vamă, iar în urma controlului au descoperit, în habitaclul microbuzului,  mai multe bunuri pe care acesta nu ar fi avut voie să le introducă în cantitate mare în România. 

"Colegii noştri au descoperit 110 litri de motorină, 22 sticle de 0,5 litri de coniac de provenienţă duty-free, 90 de sticle de 0,33 litri de băutură slab alcoolizată de provenienţă Republica Moldova şi ţigarete de contrabandă de diverse mărci", a declarat subinspectorul Mădălina Carp, purtătorul de cuvânt al STPF Galaţi.

Şoferul a declarat că produsele urmau să fie vândute în Franţa. Marfa, în valoare de peste 1.800 de lei, a fost confiscată, iar tânărul este cercetat penal acum pentru deţinere, transport şi comercializarea produselor care trebuie plasate sub regim vamal.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările