Galaţi

articolul anterior articolul urmator

UPDATE Un bărbat de 74 de ani, a patra victimă făcută de COVID-19 în judeţul Galaţi. 101 cazuri confirmate de infectare cu noul coronavirus

2
5 Apr 2020 16:12:00
Autor: Valentin Trufasu
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Bărbatul era o persoană asistată la Centrul de Bătrâni din Galaţi şi a avut mai multe contacte cu cazuri confirmate de infectare cu coronavirus.

UPDATE Ora 18,00

Un bărbat de 74 de ani a murit duminică, 5 aprilie, fiind a patra victimă făcută de COVID-19 în judeţul Galaţi. Acesta era internat în Centrul de Bătrâni din Galaţi  şi era contact al mai multor persoane infectate cu coronavirus.

Bătrânului i-au fost recoltate probe pe 4 aprilie şi a decedat în aceeaşi zi, confirmarea infectării cu COVID-19 venind pe 5 aprilie, conform informaţiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică.

Ştirea iniţială

COVID-19 a făcut o nouă victimă în judeţul Galaţi. Este vorba despre un bărbat de 82 de ani, care locuia la un cămin de bătrâni. Acesta a  a fost internat în secţia de terapie intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase din Galaţi pe 3 aprilie, şi tot în aceeaşi zi a venit şi confirmarea infectării cu noul coronavirus.

Pe 4 aprilie, bătrânul a decedat, conform informaţiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategică. A treia victimă făcută de COVID-19 în judeţul Galaţi suferea de demenţă, cardiopatie ischemică, fibrilaţie atrială şi insuficienţă cardiacă.

Până duminică, 5 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 3.864 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 374 au fost declarate vindecate şi externate. Numărul deceselor, la nivel naţional a ajuns la 148. 

În Galaţi, sunt 101 cazuri confirmate de infectare cu noul coronavirus, 7 fiind cadre medicale, cinci s-au vindecat şi au fost externate, iar trei persoane au decedat.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Russell Kelly
5.04.2020, 16:36:20

Comentariu considerat abuziv.

Gabriel din Bugeac
5.04.2020, 16:51:05

Fake News. Citiți în presa locală despre acest mega fake news.

-1 (1 vot)