Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Un tânăr a fost bătut cu sălbăticie după o noapte de petrecere cu prietenii

0
13 Sep 2010 16:59:34
Autor: adevarul

De la bal la spital. Acesta este traseul unui tânăr de 20 de ani, care a petrecut o noapte întreagă de ziua unei prietene, iar dimineaţă a luat o bătaie, care era să-i fie fatală.

Aurel Movilă, de 20 de ani, aproape că a văzut moartea cu ochii la sfârşitul săptămânii trecute, când a fost bătut de mai mulţi băieţi, la sfârşitul unei petreceri. Acesta nu mai ţine minte bine ce s-a întâmplat şi de ce a fost bătut, mai ales că s-a trezit la un moment dat pe patul de spital.

„Eram în Bădălan. După ce am plecat de la petrecere, m-am oprit la consignaţie şi am fost bătut. Nu mai ţin minte prea bine de s-a întâmplat acolo. Ieri au venit în spital şi au întrebat de mine, dar nu m-au recunoscut”, spune victima.

Băiatul a ajuns la spital în stare gravă.

„A fost internat un bărbat bătut foarte bine, etaj cu etaj. Totul s-a întâmplat în Bădălan, are vine de la denumirea dată de către englezi, pe timpuri, bad land. Într-adevăr este un pământ rău. Autorii l-au bătut atât de rău încât nu l-au mai recunoscut, atunci când l-au căutat”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă.

Tânărul este hotărât să depună plângere la poliţie.

„În acest caz se afectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurimile în care bărbatul a fost agresat”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările