Galaţi

articolul anterior articolul urmator

Unul dintre brandurile româneşti cele mai cunoscute  la nivel mondial şi-a deschis în premieră un magazin la Galaţi

0
16 Nov 2017 17:02:48
Autor: Costel Crangan
Magazinul Gerovital din Galaţi FOTO C Crângan
Magazinul Gerovital din Galaţi FOTO C Crângan

Începând din 16 noiembrie 2017, Gerovital are în oraşul de la malul Dunării un magazin de brand şi oferă clienţilor şi un serviciu gratuit foarte interesant: testul de dermoanaliză.

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, a inaugurat pe 16 noiembrie primul magazin Gerovital din Galaţi.

„Venim din nou în Moldova, o regiune cu foarte mulţi admiratori ai brandului Gerovital şi deschidem primul magazin de brand din Galaţi. Le mulţumim locuitorilor din această zonă a ţării pentru încrederea acordată brand-ului şi pentru că aleg de fiecare dată calitatea românească. În semn de recunoştinţă, inaugurăm cel de-al patrulea magazin în zona Moldovei, în numai cinci luni. Suntem siguri că noua locaţie va fi un nou punct de atracţie pentru consumatorii noştri din Galaţi, care vor avea la dispoziţie întreaga paletă de produse, inclusiv cele mai recente game. Totodată, vizitatorii vor beneficia de consultanţă de specialitate din partea beauty advicer-ilor noştri. Vom continua să ne asumăm cu responsabilitate rolul de a fi singurul producător local de cosmetice care dispune de o reţea proprie de magazine de brand şi vom oferi consumatorilor noştri noi surprize până la final de an”, a declarat Mircea Turdean, director general al companiei Farmec.  

Lucrările de proiectare şi amenajare ale noului spaţiu au durat aproximativ două luni. Magazinul este situat în centrul comercial Shopping City Galaţi, în noua extindere a acestuia.

Pe 16 noiembrie, toţi vizitatorii magazinului Gerovital din Galaţi beneficiază de o reducere de 20% pentru orice produs achiziţionat. O altă facilitate disponibilă în magazin este testul gratuit de dermoanaliză. Acesta durează aproximativ 5 minute şi ajută la stabilirea tipului de ten, prin folosirea unor măsurători instrumentale specifice care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum şi gradul de pigmentare al pielii.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii