Galaţi

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Un tânăr dependent de etnobotanice a devastat scara unui bloc cu o macetă şi a băgat groaza în locatari

0
26 Feb 2018 17:14:42
Autor: Valentin Trufasu
Momentul în care tânărul sparge geamul de la uşa de intrare în bloc Foto: Jandarmeria Galaţi
Momentul în care tânărul sparge geamul de la uşa de intrare în bloc Foto: Jandarmeria Galaţi

Un tânăr de 24 ani, cunoscut cu antecedente penale, a speriat locatarii unui bloc din Galaţi, distrugând mai multe cutii de distribuţie a semnalului TV cu o macetă, cu care a spart şi un geam de pe scara unde locuieşte bunica sa, în încercarea de a o determina să îi deschidă uşa şi să îi spună unde a ascuns etnobotanicele pe care le căuta.

În seara zilei de 25 februarie, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza Secţiei 3 de Poliţie din Galaţi a fost sesizat de către dispeceratul secţiei de Poliţie că la un bloc situat pe raza secţiei este semnalat un scandal.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat geamul spart de la intrarea în bloc, iar la etajele unu şi doi, pe casa scării, erau sparte cutiile de distribuţie a semnalului TV şi colţurile de la pereţi. De asemenea, zgomotele ce veneau dintr-un apartament situat în bloc a făcut ca vecinii să se alarmeze şi să iasă pe casa scării.

”În momentul în care au ajuns la uşa apartamentului unde era semnalat scandalul, jandarmii au fost întâmpinaţi de către proprietară, o bătrână în vârstă de 78 ani care a declarat că nepotul acesteia, într-un acces de furie a spart geamurile uşilor din locuinţă şi a dărâmat dulapurile în căutarea unor produse etnobotanice, despre care susţinea că i-ar fi fost ascunse de către bunică. De faţă se afla şi fratele acestuia, care împreună cu bunica au încercat să-l liniştească, însă fără rezultat”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Din verificările efectuate de către jandarmi la faţa locului, dar şi din declaraţiile vecinilor, a rezultat faptul că tânărul a venit la domiciliul bunicii însoţit de fratele său şi un prieten, iar în momentul în care nu i s-a deschis uşa de acces în bloc, a început să lovească geamul cu ajutorul unei macete, spărgându-l.

Înfuriat, în momentul în care a pătruns în casa scării a început să lovească colţurile de la pereţi şi cutiile de distribuţie a semnalului TV, după care a intrat în apartamentul bunicii, unde a început să provoace scandal. Întrucât nu a găsit bunurile pe care le căuta, tânărul a spart geamurile uşilor din apartament, maşina de spălat, vesela din bucătărie şi a dărâmat dulapurile din casă.

Tânărul, cunoscut cu antecedente penale, a fost încătuşat şi dus la Poliţie, unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, cercetările fiind continuate de către poliţişti.     

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările