Giurgiu

articolul anterior articolul urmator

EXCLUSIV / Eugenia Ciobanu neagă acuzaţiile aduse de fostul şef al Vămii Giurgiu

0
16 Feb 2011 14:42:29
Autor: Bogdan Vladu
Marius Ungureanu, fost şef al vămii Giurgiu
Marius Ungureanu, fost şef al vămii Giurgiu

Marius Ungureanu s-ar putea trezi cu un proces din partea femeii. Numele fostului lider de sindicat al vameşilor giurgiuveni, Eugenia Ciobanu, a fost menţionat ieri în conferinţa de presă susţinută de Marius Ungureanu. Fostul şef al vămii a afirmat că Eugenia Ciobanu îi dădea lunar sume de bani lui Vasile Marica.

Contactată de reporterii „Adevărul de Seară” Eugenia Ciobanu (58 de ani), fost lider de sindicat al Vămii Giurgiu în perioada 1996-2007, a ţinut să răspundă afirmaţiilor lui Marius Ungureanu, cel care a spus ieri că femeia ar fi „cotizat” cu sume de bani la bugetul lui Vasile Marica. Femeia s-a declarat „şocată” de afirmaţiile lui Ungureanu.

 CITEŞTE ŞI: "Îi dădeam şpagă lui Vasile Marica!"

„Sunt nişte aberaţii spuse de un om frustrat. Nu este nimic adevărat. Nu am dat şpagă niciodată în viaţa mea, nimănui. Cu Marius Ungureanu nici măcar nu am avut tangenţe. Nu a fost şeful meu şi nu am lucrat cu el în tură. El era şef în vama Mocănaşu, eu lucram în vama veche” a declarat Eugenia Ciobanu Femeia spune că a lucrat în sistemul vamal din anul 1984 până în anul 2009, atunci când s-a pensionat. „În toată această perioadă nu am fost decât lucrător vamal, de-abia în ultimii ani am fost inspector” a spus Eugenia Ciobanu, care crede că aceste declaraţii la adresa lui Marica şi ale celorlalţi au fost „regizate”. „Eu cred că totul este fabricat. Încearcă să se răzbune pentru că a fost exclus din sistem. Nu Marica sau Ciobanu i-au desfăcut contractul de muncă” a mai spus fostul lider sindical al Sed Lex Giurgiu.
Femeia spune că a fost aleasă lider de sindicat al vameşilor giurgiuveni în anul 1996. „Iniţial sindicatul se numea Unirea, iar ulterior s-a transformat în Sed Lex. De ce trebuia să îi dau eu bani lui Marica?! Eu nu am fost numită pe funcţie, am fost aleasă de colegi. Nu am avut nicio obligaţie faţă de nimeni” a spus femeia.
Eugenia Ciobanu aşteaptă probe care să demonstreze afirmaţiile lui Ungureanu, în caz contrar urmând să se adreseze Justiţiei pentru că numele său a fost menţionat în războiul dintre Marius Ungureanu şi Vasile Marica. „Dacă tot spune aceste lucruri despre mine, să aducă probe. Documente, fapte, chiar şi înregistrări”.

Episcopia Giurgiului vine cu precizări

După ce numele lui Marius Ungureanu a început să fie asociat şi cu cel al Episcopiei Giurgiului, instituţia bisericească a postat pe site-ul propriu un comunicat. În acesta se susţine faptul că actuala clădire din incinta Mănăstirii Sfântul Gheorghe (despre care se spune că ar fi aparţinut lui Ungureanu) a fost achiziţionată în anul 2006, după ce anunţul a fost găsit într-o revistă de specialitate. „Episcopia a contractat un credit ipotecar în valoare de 750.000 euro. Rambursarea ratelor la acest credit s-a realizat prin eforturile susţinute ale clericilor din Episcopia Giurgiului” se arată în comunicat, subliniindu-se faptul că a existat şi o evaluare făcută de o firmă specializată conform căreia clădirea ar fi valorat 920.000 de euro.
În acelaşi comunicat se mai arată că Episcopia Giurgiului şi reprezentanţii acesteia că nu au avut şi nu au nicio legătură cu Marius Ungureanu, negând totodată faptul că fostul şef al vămii Mocănaşu ar fi preot în judeţul Giurgiu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările