Giurgiu

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Răzbunarea unui primar reales: le-a luat banca şi becul de la poartă celor care nu l-au susţinut. „Au minţit că nu am făcut nimic”

22
30 Sep 2020 16:24:24
Autor: Călin Gavrilaş
Oamenii primăriei au venit să ridice banca - captură video
Oamenii primăriei au venit să ridice banca - captură video

Primarul s-a supărat pe oamenii care în timpul campaniei electorale au susţinut un alt candidat. Drept răzbunare, le-a ridicat banca din faţa casei şi becul.

Enache Aurel a câştigat alegerile locale din comuna Comana cu 85%. Primarul nu a uitat însă cine nu l-a susţinut în timpul campaniei electorale.
 
Astfel, după alegeri şi-a trimis oamenii din primărie să ridice o bancă ampnasată în faţa casei unde locuiesc persoane care au făcut campanie pentru un contracandidat.
 
Imaginile au fost filmate chiar de familia în cauză.
 
„Le-am luat becul şi banca de la poartă pentru că au mers în fiecare zi, în campanie, din partea unui independent şi au spus că nu am făcut nimic. În satul Vlad Ţepeş am apă, am canal, am terminat de asfaltat toată comuna, cu centuri ocolitoare, am două şcoli noi, am dispensar, am dotări la dispensar, am dotări la şcoli, am parc în mijlocul comunei, am părculeţe la fiecare şcoală în parte, am sală de sport, am teren de fotbal, am iluminat public, am alei pietonale, am băncuţe, şi ei spun că n-am făcut nimic, decât am furat. I-am luat şi eu o bancă şi un bec, o să i le pun la loc, să vadă că am făcut ceva. Am fost ales cu 85%.

Au minţit oamenii că nu am făcut nimic. O să le pun mâine şi banca şi becul la loc, pentru că le-au văzut", a declarat primarul pentru Observator news.

 

Citeşte şi:

Primarul reales cu 100% din voturi. Până şi opoziţia l-a susţinut. „Îl votăm până l-om băga în formol şi tot nu îl dăm afară ”

Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare a banilor, în Bucureşti şi în cinci judeţe

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

22 Comentarii

123 ABC
30.09.2020, 16:42:05

Pe banii cui toata actiunea asta de forta ( iti iau banca , iti iau becul , iti pun banca ,iti pun becul ) ? Probabil ca plateste din buzunarul lui si asta daca nu intra la distrugere de bunuri sau alte chestii juridice. Se pare ca justitia doarme (legata la ochi) in asteptarea pensiilor speciale

+15 (15 voturi)
gmbplay
30.09.2020, 16:48:10

Comentariu considerat abuziv.

Hoban Razvan
30.09.2020, 17:07:08

Acum primarul are si banca si are si bec, ca tot zicea ca tot ce e in comuna este, de fapt, a lui: "am apă, am canal, am terminat de asfaltat toată comuna, cu centuri ocolitoare, am două şcoli noi, am dispensar, am dotări la dispensar, am dotări la şcoli, am parc în mijlocul comunei, am părculeţe la fiecare şcoală în parte, am sală de sport, am teren de fotbal, am iluminat public, am alei pietonale". Bun simt, insa, n-are!

+10 (10 voturi)
ovidiu 19
30.09.2020, 17:39:41

Tare faza,de Las Fierbinti cu Celentano de Comana....... Viata bate filmu' !

+4 (4 voturi)
kitty kat
30.09.2020, 17:53:52

Adicå a plåtit banca si becul dn banii personali? Sau bugetul primåriei = bugetul personal? E cam gravå treaba. Muncitorii åia nu trebuie plåtiti? Dacå plåteste din salariul lui e ok, dar nu cred.

+6 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (22)

Modifică Setările