1.200 de tablete electronice cumpărate pentru elevii din judeţul Hunedoara au ajuns la Inspectorat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Prefectura Hunedoara.
FOTO: Prefectura Hunedoara.

1.200 de elevi hunedoreni vor beneficia de dispozitive electronice, începând de miercuri, informează Prefectura Hunedoara.

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a trimis pentru judeţul Hunedoara 1.200 de tablete electronice, reprezentând prima tranşă din cele 2.759 de tablete alocate elevilor din şcolile hunedorene, conform Programului naţional „Şcoala de acasă”, informează Prefectura Hunedoara.

Tabletele cu conexiune la internet au fost recepţionate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara, s-a realizat verificarea tehnică a acestora şi au fost predate directorilor unităţilor de învăţământ care au înregistrat solicitări în acest sens în cadrul aplicaţiei informatice naţionale.

„Dispozitivele vor ajunge miercuri la elevii unităţilor de învăţământ de nivel gimnazial, după configurare, fiind distribuite de către directorii unităţilor şcolare, conform criteriilor de repartizare prevăzute în OMEC 4738/2020, în baza unui Contract de comodat. Următoarea tranşă de tablete achiziţionate în cadrul programului menţionat, este aşteptată în judeţul nostru în data de 15 decembrie şi va acoperi necesarul dispozitivelor electronice pentru elevii de nivel gimnazial din judeţ”, a informat Prefectura Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Spitalul judeţean Deva a fost reorganizat pentru a prelua pacienţii din Hunedoara şi împrejurimi

FOTO Cinematograful Zarand, reabilitat complet. Clădirea istorică din Brad a fost salvată de la distrugere

VIDEO „Drumul marmurei” devastat de iarnă. Cum arată scurtătura din Munţii Poiana Ruscă

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite