Hunedoara

articolul anterior articolul urmator

Şcolile din Deva primesc din nou căldură şi apă caldă. O parte a elevilor revine la cursuri

0
27 Feb 2021 23:16:16
Autor: Daniel Guţă
Foto: Prefectura Hunedoara.
Foto: Prefectura Hunedoara.

Şcolile din Deva primesc din nou căldură şi apă caldă, după ce în urmă cu o săptămână Termocentrala Mintia a fost oprită. O parte a elevilor se întorc la cursuri.

De luni, o parte a elevilor din Deva se va întoarce la şcoală, după ce Termocentrala Mintia a reluat distribuţia apei calde şi a căldurii în unităţile de învăţământ.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Deva, şcolile şi apartamentele din Deva, branşate la sistemul centralizat de încălzire, primesc din nou agent termic (căldură şi apă caldă) de la Termocentrala Mintia.

În această situaţie, de luni, 1 martie, şcolile din Deva reintră în scenariul galben – cu prezenţa fizică a elevilor şi profesorilor la orele de curs, conform scenariului 2 (Galben).

„Acesta presupune: participarea zilnică, cu prezenţă fizică în unităţile de învăţământ a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, a XIII-a, şi a celor din anii terminali din învăţământul profesional şi postliceal, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor protecţie; participarea zilnică, în sistem on line a elevilor din celelalte clase/ani de studiu Incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 1/1000 dar mai mică sau egală cu 3/1000 de locuitori”, a informat Primăria Deva.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Necazurile minerilor, „tratate” cu băi de mulţime. Diana Şoşoacă: „Le-am spus tuturor, jos masca” VIDEO

Revoltă în subteran. Minerii din Lupeni au oprit lucrul din cauza întârzierilor salariale

Ce salarii au minerii. „Pentru aceşti bani muncim într-o mizerie şi o umilinţă extraordinare”

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările