Hunedoara

articolul anterior articolul urmator

Adrian David a devenit administratorul public al municipiului Deva. Îl va înlocui pe Vasilică Potecă

0
12 Dec 2019 22:12:35
Autor: Daniel Guţă
Adrian David. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Adrian David. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Adrian David a fost numit administrator public al municipiului Deva, în locul lui Vasilică Potecă. Acesta din urmă a devenit prefect al judeţului Hunedoara.

Adrian David (37 de ani) este noul administrator public al municipiului Deva, post rămas vacant după ce Vasilică Potecă a fost numit prefect al judeţului Hunedoara.

David este prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Hunedoara şi a ocupat până în prezent funcţia de consilier al primarului Devei.

Conform codului administrativ, funcţia de administrator public al municpiului este ocupată prin dispoziţia primarului, pe durata mandatului acestuia.

Adrian David, fiu al fostului comandant al Poliţiei Deva, este absolvent al Facultatăţii de Economie si de Administrare a Afacerilor.

În 2012 a fost ales consilier judeţean pe lista UNPR, iar în toamna anului 2014 a părăsit partidul şi a devenit membru PNL.

În februarie 2015 a fost numit vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, iar în perioada iunie 2015 - iunie 2016 a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, pe funcţia lăsată vacantă de Mircea Moloţ, declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate. Adrian David, în vârstă de 34 de ani pe atunci, a fost cel mai tânăr preşedinte din istoria instituţiei.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Vasilică Potecă a fost numit prefect al judeţului Hunedoara. Îl va înlocui pe Fabius Kiszely

Eroii celor mai spectaculoase evadări din temniţele comuniste. Cazul românilor care au aruncat în aer un lagăr de muncă

Adrian David este noul şef al Consiliului Judeţean Hunedoara. A candidat singur la funcţia lăsată vacantă de Mircea Moloţ

 

  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările