Hunedoara

articolul anterior articolul urmator

Avarie la magistrala Mintia - Deva, care alimentează cu agent termic municipiul. Mii de oameni, fără clădură

1
15 Jan 2021 21:23:59
Autor: Daniel Guţă, News.ro
Foto: Prefectura Judeţului Hunedoara.
Foto: Prefectura Judeţului Hunedoara.

Mii de localnici din Deva au rămas fără căldură şi apă caldă în urma unei avarii la magistrala de alimentare cu agent termic Mintia – Deva.

Vineri seara, o avarie la magistrala de alimentare cu apă caldă a Devei, de la Termocentrala Mintia, a lăsat fără apă caldă şi căldură câteva mii de localnici din Deva, ale căror locuinţe au fost racordate la reţea.

„În urmă cu puţin timp, pe magistrala principală Mintia – Deva, de alimentare cu agent termic, s-a produs o avarie care ar putea provoca întreruperi, pentru scurt timp, a furnizării apei calde şi căldurii pentru municipiul Deva. Prefectul judeţului Hunedoara, Călin Petru Marian, se află la locul intervenţiei tehnice pentru a se asigura că remedierea se desfăşoară eficient şi rapid, astfel încât apartamentele din Deva, racordate la reţeaua de la Mintia, să aibă căldură şi apă caldă, în această seară, la parametri normali. Împreună cu echipa tehnică de la termocentrala Mintia participă la intervenţie lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ai Poliţiei judeţene şi ai Secţiei de Drumuri Naţionale-Hunedoara”, a informat Prefectura Judeţului Hunedoara.


Foto: Prefectura Hunedoara

Potrivit coordonatorilor echipelor de intervenţie, reluarea furnizării de agent termic va fi reluată după remedierea avariei.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Termocentrala Mintia, fără cărbune. Ce cantitate îşi mai rezervă de la minele din Valea Jiului

Protest spontan la Termocentrala Mintia din judeţul Hunedoara. Care sunt revendicările celor 140 de muncitori care nu au intrat la lucru

Minele „mortale“ de cărbune în România comunistă. Cum munceau românii în cele mai riscante exploatări

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Utilizator Adevărul
15.01.2021, 21:40:25

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările