Hunedoara

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Autostrada Lugoj-Deva, ţinută închisă pentru probleme minore. Răzvan Cuc: „Mergeţi să vedeţi dacă e bine pus gardul“. Când se deschid Loturile 3 şi 4

10
13 Aug 2019 17:36:18
Autor: Daniel Guţă
Ministrul Răzvan Cuc (dreapta).
Ministrul Răzvan Cuc (dreapta).

10 Comentarii

Paloma
13.08.2019, 19:17:54

Excesul de zel nu e cumva de lipsa banilor pentru plata segmentului de autostrada ???

0 (4 voturi)
gheorghe deveanu
13.08.2019, 19:44:30

"Cucul" acesta sau e prost gramada, sau ne crede pe noi prosti !? Cine Dumnezeu l-a impiedicat sa faca sau sa dispuna verificari de acum o luna, ca sa se remedieze toate neregulile pana la receptie ? Dupa trei ani de intarziere, mai trebuie 10 zile sa termine o lucare ? Poate ca nu s-a dat spaga la timp sau a fost prea mica ? Este un exemplu clasic de imbecilitate, indolenta si incompetenta a celor de la MT si CNAIR care stiu doar sa incaseze salarii imense, sa ia premii si spagi, dar in ce priveste sarcinile lor de serviciu, habar nu au cu ce se mananca ! CNAIR ar trebui desfiintata si inlocuita cu o structura mica, dar care sa faca ce trebuie : obtinerea de autorizatii, intocmirea de contracte corecte si fara dedicatie, verificari in teren si amendari daca este cazul. Albania, Bulgaria, Iugoslavia ne-au luat-o mult inainte, pentru ca acolo cei responsabili au fost corecti si si-au facut datoria, nu ca la noi ! Rusine MT si rusine CNAIR !!!

+1 (5 voturi)
M Costi
13.08.2019, 20:00:04

@gheorghe deveanu ( sanchi , clona a clonei "jan 11" , clona a clonei......adica M. Giurgiuveanu !) - "...Cine Dumnezeu l-a impiedicat sa faca sau sa dispuna verificari de acum o luna..." !?! Giurgiuvene , daca citeai articolul ai fi aflat ca "...E problema la şanţuri, la partea de scurgeri, la colmatări, la gardul perimetral de siguranţă. Data trecută când am venit pe Lotul 3, ei au spus că le fac..." !!! Insa , n-ai citit , ai fost preocupat sa faci planul la texte si lozinci de propaganda... !

-3 (7 voturi)
Ioan Gheju
13.08.2019, 22:01:28

M Costi, tu ai citit ce a spus pasărea Cuc? Că saptămâna viitoare se va da în folosință lotul 4. "Deşi a fost realizată recepţia, Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj - Deva va fi dat în circulaţie la începutul săptămânii viitoare, a declarat ministrul Transporturilor. Nu poate fi dat mai devreme, din cauza procedurilor, susţine Sorin Scarlat, directorul CNAIR." Iar mai jos ne spune că lotul 4 nu poate fi dat în folosință pentru că descărcarea de la Ilia aparține de lotul 3 care nu a fost recepționat. Iar cele 10 zile expiră joi, când teoretic s-ar putea face o nouă recepție care, dacă va fi în regulă, va fi urmată de procedurile despre care vorbește dl. Sorin Scarlat, deci, logic în cel mai fericit caz, dacă toate-ar merge șnur, s-ar putea da în folosință ambele loturi peste două săptămâni, nicidecum marți, așa cum ne prostește din nou dl Cuc. Așa că lasă-ne cu abureala că logica-i una pentru toată lumea, inclusiv pentru tine.

+1 (1 vot)
M Costi
13.08.2019, 19:48:27

@Daniel Guta - Minore sau nu , problemele inca existente la respectivul sector de autostrada au fost semnalate de consultantul lucrarii , platit ( bine ! ) tocmai sa gaseasca eventuale neconformitati , inainte de receptie ! ( mass media serioasa a prezentat acest aspect ! ) Sigur ca acum il luam la "mistou" pe ministru , pentru ca refuza receptia pt unele probleme minore ale lucrarii , insa ce acuzatii de incompetenta si cereri de demitere ar fi daca peste 2-3 luni "specialistii" de la nu-stiu-care ong ar semnala ca exista greseli de executie si lucrari neterminate... ! C-asa-i politica , o mare curvasareala !

-1 (3 voturi)