Hunedoara

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Cum arată nodul rutier uriaş de la Soimuş. Este una dintre conexiunile vitale ale viitoarei autostrăzi Lugoj-Deva

2
13 Nov 2018 14:47:49
Autor: Daniel Guţă
Autostrada Deva - Sibiu. ARHIVĂ.
Autostrada Deva - Sibiu. ARHIVĂ.

Antreprenorul Lotului IV al viitoarei Autostrăzi Lugoj – Deva a solicitat prelungirea termenului până la care traficul rutier pe tronsonul de autostradă Deva – Simeria Veche va rămâne oprit.

Blocajele cauzate de traficul intens pe Drumul Naţional 7, între Deva şi Simeria Veche, s-ar putea prelungi pentru încă souă săptămâni.

Din 10 octombrie, circulaţia pe tronsonul de autostradă Deva – Simeria Veche, care a preluat traficul greu de pe drumul naţional, a fost oprită, pentru ca antreprenorii Lotului IV al viitoarei Autostrăzi Lugoj – Deva să poată lucra la conexiunea dintre cele două autostrăzi, de la Şoimuş.

Iniţial, constructorii autostrăzii au solicitat închiderea celor 15 kilometri din Autostrada Deva – Sibiu până în 15 noiembrie.

Pentru că lucrările la nodul rutier nu s-au finalizat, constructorii (asocierea de firme Tehnostrade şi Spedition UMB) au solicitat Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) prelungirea termenului până la 29 noiembrie. O decizie cu privire la cererea lor va fi luată miercuri, 14 noiembrie.

La sfârşitul lunii septembrie, ministrul Transporturilor, Lucian Şova, estima că Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva va fi realizat până la finalul acestui an. La sfârşitul săptămânii trecute, constructorii autostrăzii au anunţat că Lotul IV va fi realizat până în vara anului 2019. „Pe cei 22 se kilometri ai acestui lot, stadiul execuţiei lucrărilor este de 94%”, a informat Ministerul Transporturilor.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Alunecarea masivă a versantului pe şantierul Autostrăzii Vestului. Cât de serioasă este problema pe Lotul IV

VIDEO Autostrada Vestului. Drumarii explică situaţia de pe Lotul 3: „Lucrăm şi noaptea. Utilajele sunt acolo 24 din 24”

Autostrada Lugoj - Deva, probleme grave pe şantier: „Dealul Liliecilor“ a luat-o la vale după aproape doi ani de excavări

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

ovidiu preda
13.11.2018, 20:52:19

dupa cum se misca nu gata anul asta

IonIon Codreanu
14.11.2018, 10:53:33

Ăsta-i ”nod uriaș”?! La noi doar prostia este uriașă.

Modifică Setările